Demokratski front (DF) je već javno rekao da smo spremni da poslušamo glas naroda i da formiramo jedinstvenu listu opozicije sa uglednim vanstranačkim pojedincima. Vrijeme je i da se ostale relevatne opozicione partije javno izjasne da li su za jednu listu – za pobjedu, rekao je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

Nebojša Medojević

Medojević je rekao da narod šalje jasnu poruku liderima opozicije.

“Vrijeme je zajedinstvo! Vrijeme je za jednu listu! Vrijeme je za pomirenje i za pobjedu”, ističe Medojević.

On ističe da je svakim danom sve veći je broj glasača DPS koji ne podržavaju, kako kaže, policijsku brutalnost.

“DPS ostaje bez ogromnog broja birača koji ne podržavaju napad na našu crkvu i hapšenje i progon mitropolita, vladika i sveštenika. Sve veći broj birača DPS se protivi političkim odlukama NKT koje su jasno usmjerene protiv litija, političkih protesta opozicije i protiv otvaranja granice sa Srbijom”, dodao je Medojević.

Medojević navodi da je sve veći broj birača DPS vidi da je ekonomska politika DPS dovela zemlju do, kako navodi, dužničkog ropstva i bankrota, a većinu porodica do ekstremnog siromaštva. Dodaje i da glasači jasno uočavaju da Đukanović nema, kako tvrdi, podršku SAD, EU, Rusije.

“Prvi put se udružuju i javno pobunjuju protiv policijske brutalnosti i progona crkve, sveštenika i naroda, ljekari, studenti, univerzitetski profesori, advokati…”, zaključio je Medojević.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve