Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Vlasnici Vijesti obaraju Vladu i pozivaju Abazovića i Bečića na koaliciju sa DPS-om

Neformalni centri moći koji se okupljaju oko Vijesti su najveći neprijatelji demokratije, slobode i države Crne Gore, poručio je Medojević

Vlasnici Vijesti pozivaju Abazovića i Bečića da sruše Vladu i da uđu i koaliciju sa “Usnulim pa kasno probuđenim DPS” ukoliko temeljni Ugovor sa SPC ne bude onakav kakvog ga zamišljaju razne masonske lože i sekte koje su i formirale ovu Vladu, rekao je predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević.

“Neformalni centri moći koji se okupljaju oko Vijesti su najveći neprijatelji demokratije, slobode i države Crne Gore. Vladari iz sjenke koji žele da vladaju zemljom suprotno slobodno izraženoj volji birača moraju biti poraženi i zaustavljeni”, naveo je Medojević na Fejsbuku.

Crnoj Gori, kako kaže, treba svjetlost a ne mrak katakombi srednjeg vijeka, obskurnih obreda antihrišćanskih sekti i vladara iz sjenke.

“DF smeta ovim sektama i ložama jer je za demokatsku, slobodnu, pravnu, istinski suverenu državu Crnu Goru i vlast koja će poštovati našu tradiciju, obezbijediti ista prava svima i napraviti radikalan zaokret od tekovina mafijaškog režima Đukanovića ( sa kojim sektaši iz Vijesti imaju razgranate političke, finansijske, poslovne interese) SPC treba da potpiše temeljni Ugovor po ISTOJ proceduri kao sa drugim vjerskim zajednicama i crkvama u Crnoj Gori”, kaže Medojević.

Lider PzP-a ističe da je crkva po Ustavu odvojena od države i Vlada potpisuje Ugovor, kao i sa drugim.

“Nijedan od već potpisanih Ugovora sa Islamskom zajednicom i Katoličkom crkvom NIJESU objavljivani dok nijesu potpisani. Poslednji koji bi trebali da se interesuju za sadržaj Ugovora su sektaši i satanisti , jer oni ne vjeruju u Hrista već u nekog drugog njihovog idola iz mraka”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
IVAN
27.04.2021-11:21 11:21

Vika sam ti Medo kumim vas bogom ne mrzite druge narode i nacije moramo se zajedno druziti i postovati jedne druge sad ti okrenu ledja BRAT.-SESTRA koji ste za istom sofrom sedjeli pili i jeli nema vise poverenja niko u vas DF- CETNIKE morate se lijecit od nacionalizma I da volite CRNU GORU I KOMITE-KOMITE-KKKOOOOMMMMIIIIITTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

Ama_zasto
27.04.2021-12:17 12:17

Koji tekst i koje ludilo u njemu; sekte i lože, satanisti, mafijaši, vladari iz sjene. Od čega ovaj pati? Nijednog konkretnog fakta, osim etiketiranja. Pa onda kaže: ”crkva treba da je odvojena od države”, a odmah slijedi: ”…ne vjeruju u Hrista već u nekog drugog njihovog idola iz mraka”. Jeli to znači da vlasti smiju biti samo oni koji vjeruju u Hrista? Ništa mi kod ovog nije jasno, osim da je pomanita.

Nikola
28.04.2021-01:10 01:10

Govedo i bruko. Sve sto roditelji cine za zivota ostavljaju u amanet svojoj djeci….ti ces vala tvoijema ostavit krasan teret izdajnika i idiota. Blago tebe :))))))