Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Vlada i NVO podržavaju progon državljanina Crne Gore na Kosovu

''Nevjerovatna blamaža države Crne Gore i nesposobnost i neodgovornost Vlade Krivokapića''

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ocijenio je danas da niko nije digao glas protiv nezakonitog progona i hapšenja Rista Jovanovića.

”Nevjerovatna blamaža države Crne Gore i nesposobnost i neodgovornost Vlade Krivokapića. Nijednu uobičajenu diplomatsku aktivnost Vlada nije sprovela u slučaju kad je njen državljanin uhapšen zbog benigne sugestije i protesta zbog maltretiranja jedne monahinje”, napisao je Medojević na Facebooku.

”Niko od Sorosu lojalnih NVO nije digao glas protiv nezakonitog progona i hapšenja ovog čovjeka. Svakim danom postaje jasno da je Krivokapić podmetnut DF-u kao kukavičje jaje DPS-a”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vahid
21.07.2021-17:48 17:48

Mece kad ces ti posjetiti Kosovo ?- kad si ga zadnjiput posjetijo? Vi bi iz DF na celo sa Cetnikom Milacic svi trebali poc jedan dan da vas ugoste Albanci posto cijelo vrijeme PROMOVISETE -Kosovo je srbija da malo pocinimo od Zlikovaca !

Ha20
21.07.2021-21:28 21:28
Reply to  Vahid

Postovani gospodine bravo na direktnom pitanju ovome klovnu koji sebe smatra politicarom. Mislim da on nema ni petlju ni m*da da posjeti Kosovo on i njegovi pajtasi Mandic, Rambo Pipun samo laju iz pozadine zaead jeftinih politickih poena nece te ljige da kroce tamo dje je gusto. Znaju oni da cuvaju svoje g**ice na suvom.

Medojević: Vlada i NVO podržavaju progon državljanina Crne Gore na Kosovu – CG Vijesti
21.07.2021-17:50 17:50

[…] Aktuelno […]

Mirko
21.07.2021-17:54 17:54

Nezakonit? Ooooo, pa pođi da ga braniš no će i tebe uhapsiti. Kako pjevaše Tereza: sve se vraća, sve se plaća, svaki stari dug.

Ha20
21.07.2021-20:39 20:39
Reply to  Mirko

Ne samo da ce ga uhapsiti nego ce prije toga ocistiti ulice Pristine sa njime kao sto su to uradili sa Markom Djuricem zvanim Zalosna Sova koji je danas Ambasador sbistana u Americi.

Krsto
23.07.2021-08:28 08:28

Medo svi smo vidjeli Rista Jovanovica kako provocira Kosovsku policiju dize tri prsta prema njima i pjeva Oj Kosovo Kosovo..Snimak postoji..Policija tad nije reagovala..Ali oni kazu da je Risto neposredno prije nego li je prisao da kobajagi brani kaludjerici uzvikivao Ubi Siptara… Osoba iz Srbije koja je napravila taj snimak to nije snimila a nisu ni Kosovski policajci..Ako je to tacno onda je on s pravom uhapsen..Jer jedno je pjevanje i pokazivanje tri prsta a drugo PRIJETNJA UBISTVOM i vrijedjanje na nacionalnoj osnovi..To je definicija sirenja mrznje…Oni koji poznaju Rista kazu da je jako siromasan..A jos je i operisan,nesposoban za… Pročitaj više »

Krsto
23.07.2021-16:27 16:27
Reply to  Krsto

Licno sam bio na Kosovu i uvjerio se da Kosovska policija tolerise puno toga…Pogledajte neke snimke s Kosova pogotovu one iz sredina u kojima zive Srbi..Vidjecete skole na srpskom univerzitet srbijanske tablice na automobilima a Srpske zastave mozete vidjeti i u centru Pristine..Ljudi cesto izlaze na ulice i protestuju a na tim protestima se nose svakojake parole dizu se tri prsta pjeva se OJ KOSOVO KOSOVO itd…Niko jos nije imao problema zbog toga..Granice naravno postoje..Pa kad na pr vlada Kosova jasno i glasno kaze Marku Djuricu da nije pozeljan na Kosovu a on odgovori -Ja dolazim preko livada i polja… Pročitaj više »