Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević u parlamentu: “Ja malo kokaina našmrčem i meni je super pritisak” (VIDEO)

U raspravi oko premijerskog sata, poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević pomenuo je privatne farmaceutske firme i lijek za pritisak, te nakon dobacivanja iz poslaničkih klupa kako on koristi isti izjavio – Ja ih ne pijem, ja malo kokaina našmrčem i meni je pritisak super.

”Građani Crne Gore šta radi agencija za ljekove, zašto su ljekovi pet do šest puta skuplji nego u Srbiji. Evo ga lijek Valseko, lijek za visoki pritisak koji stalno koriste građani Crne Gore. U Crnoj Gori je devet eura a u Srbiji euro i dvadeset. Ja ga ne koristim, ja malo kokaina našrmčem i meni je super.”, kazao je ironično Medojević.

On je optužio da ovaj lijek uvozi kum Milivoja Katnića.

”Zašto ste dozvolili da jedna privatna firma pljačka građane Crne Gore. Penzioneri samo da znate, 40 ili 50 odsto cijena ovih ljekova idu u džepove privatnog vlasnika. Nikad više pljačka građana Crne Gore , to je patriotizam a ne budanje u grudi i mijenjanje istorije”, kazao je Medojević.

Marković je odgovorio Medojeviću da su njegovi argumenti veoma slabašni i zasnivaju se na pogrešnim podacima.

”Ti ljekovi su na pozitivnoj listi ljekova i oni se dobijaju na recept, ne koštaju osiguranika ništa”, odgovorio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko
27.11.2018-20:17 20:17

A on se šalio mučenik.