Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević traži da Krivokapić i Abazović sjutra počnu sa hapšenjima

“Glasao sam za Vladu. Od sjutra tražim da Zdravko i Dritan uhapse Mila Đukanovića. Nema više prazne priče”, napisao je Medojević na ovoj društvenoj mreži, samo par sati nakon što je izglasana nova crnogorska vlada

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević objavio je na svom Facebook profilu da će od sjutra tražiti hapšenje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Glasao sam za Vladu. Od sjutra tražim da Zdravko i Dritan uhapse Mila Đukanovića. Nema više prazne priče”, napisao je Medojević na ovoj društvenoj mreži, samo par sati nakon što je izglasana nova crnogorska vlada.

Tako se prespiska ne njegovom profilu rasplamala, pa je rekao i da su sveštenik Srpske pravoslavne crkve Gojko Perović i Vladimir Božović iz tima Krivokapića, “najsrećniji”.

“Ovu su Vladu ovi formirali sa Sorošidima iz Vijesti”, napisao je Medojević.

Dodao je i da Srbima on ne valja, a da im je dobar Dritan Abazović.

“A Luiđ Škrelja mu javno kaze da svi u Ulcinju znaju da je iz udbaške porodice. I on ne reaguje. E sad će Srbi da vide kako Soroš i Udba rade”, naveo je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
04.12.2020-22:00 22:00

TO NOCAS MOZES SAMO SANJATI !!!KAD BI CRNOGORCI -MUSLIMANI -ALBANCI I OSTALI DOZVOLILI I PRICI GOSPODINU DJUKANOVICU NAMA NAJDRAZEGA KOJI JE STVORIJO CRNU GORU ! U KOJOJ SE TI FALA BOGU NISTA NECES NITI MOZES STO PITAT ! ZNAMO MI SVI DOBRO NE SAMO GOSPODIN DJUKANOVIC KAKO BI NAS MRAK POJEO OD TEBE I TVOJIH ISTOMISLJENIKA!!!

E.k
08.12.2020-12:50 12:50

Ziveo Milo…..nikada necete to docekati dok je nas,za Mila …..i C.G…