Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević o Abazovićevom nastupu u Briselu: Teško blamiranje države Crne Gore

''Ovakva nestručnost, neznanje, bahatost, bezobrazluk, brukanje države se mora zaustaviti. Ova Vlada, jednostavno, nije sposobna da vodi državu niti da odgovori na mnogobrojne izazove koji su pred nama''

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević se oglasio povodom Abazovićeve posjete Odboru za spoljnopolitičke poslove Evropskog parlamenta u Briselu.

”Pitamo vas da nam pomognete, da otkupite kredit u nekoj od evropskih banaka, i da vratite novac. To bi bilo riješenje Crne Gore kojim bi zaustavila uticaj Kine”, rekao je Abazović i dodao da je prisustvo Rusa i Kineza veliki problem”, navodi lider PzP-a.

”Kako mali Đokica zamislja međunarodne odnose, spoljne poslove, lobiranje interesa suverene države.

Ovakva nestručnost, neznanje, bahatost, bezobrazluk, brukanje države se mora zaustaviti. Ova Vlada, jednostavno, nije sposobna da vodi državu niti da odgovori na mnogobrojne izazove koji su pred nama. Politički naturščici ubrzano urušavaju integritet i dignitet države i pokazuju skonost ka improvizacijama i burlesknim egzibicijama koje izazivaju podsmjeh u ozbiljnim diplomatskim krugovima”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

”Ovome mora brzo doći kraj. Ova Vlada na unutrašnjom planu rasplamsava političku i ekonomsku krizu, a na spoljnom planu ugrožava i onako problematičan medjunarodni ugled države.

Ovajn neuspješni eksperiment mora se sto brze dovesti do kraja , jer su štete po interese države svakim danom sve veće. Država je suviše ozbiljna stvar da bi bila predmet igre i učenja grupice pojedinaca skupljenih s koca i konopca, bez podrške birača i bez ikakvog legitimiteta”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
adio
17.03.2021-19:16 19:16

Dritanga i Medojevic su jedina dva nazovi politicara koji imaju identicnu dijagnozu-Teska devijacija mozga!

Cica
17.03.2021-19:48 19:48

EEE KUKU KO PRESTAVLJA SRBIJU Medo E nevaljate ni jedan ni drugi dogovorite se i preselite se nedje dje vas niko ne poznaje -OBRUKASTE SRBIJU !

BMX
17.03.2021-21:13 21:13

Medojevicu, da si ti i tvoja bradata bratija na vlasti u drzavi, ovde, ako ne i u regionu bi odavno bljesnio gradjanski rat i sukobi. Eto zasto vam SAD, EU i NATO nikad nece dozvoliti da budete vlast u Crnoj Gori.
Covjece, izvrijedjao si legalno izabranog Predsednika SAD i cestitao Trampu “drugi mandat” !
Otkud ti pravo da bilo sta pricas i bilo koga ta bilo sta kritikujes ?

Andjela
17.03.2021-22:44 22:44

Dripac ima strucnog savjetnika Adzica! Medojevicu izgore za foteljom,Samog sebe samo negiras! Sto ih onda podrzavas? Kuca ne laje sela radi….

@@@@
18.03.2021-14:25 14:25

ALI MORAMO PRIZNATI DA IMA FRIZURU

Tihana
19.03.2021-01:11 01:11

Medo je sve u pravu. Tragično je jedino to što sebe vidi kao alternativu ovom hororu od vlade.