Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Spreman sam da Vladi dam još tri mjeseca

''Ja sam siguran da ovo vodi ekonomskoj kataklizmi i dužničkom ropstvu''

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je večeras da će u ponedjeljak predložiti drugoj dvojici lidera DF-, Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, da se Vladi Zdravka Krivokapića da još tri mjeseca.

“Spremni smo da im damo još tri mjeseca ili do oktobra da vidimo što znaju. Ja sam siguran da ovo vodi ekonomskoj kataklizmi i dužničkom ropstvu. Nisam optimista ni oko turističke sezone, zbog epidemiomiološke situacije, zbog gašenja avio-kompanije”, rekao je Medojević gostujući u emisiji Slobodna zona na TV Prva.

Naglasio je da to ne znači da će odustati od tužilačkih zakona.

“Odnos prema tim zakonima je odnos kako će dalje ići politički procesi u Crnoj Gori. Ako ostane (Milivoje) Katnić onda mi imamo ozbiljan problem i osnovanu sumnju da Krivokapić želi da zadrži Katnića kako bi se obračunavao sa nama. Ukoliko većina u Crnoj Gori misli da se sa Katnićem može dalje, imaće problem sa DF-om”, dodao je lider PzP.

Ponovio je i da DF neće glasati za budžet ukoliko se ne izglasaju tužilački zakoni, ovakvi kakvi jesu.

Poručio je i da nije zainteresovan za mjesto u Vladi, ukoliko dođe do njene rekostrukcije, i da se DF ne bori za fotelje.

Upitan da li će podnijeti ostavku na mjesto poslanika, kako je ranije najavio, on je odgovorio da će to učiniti kad Vlada predloži budžet i završi se rasprava o njemu.

”Da je Vlada predložila budžet kad je trebala, do kraja prošle godine, već bih podnio ostavku, ali oni to nijesu uradili”, rekao je Medojević.

IzvorPrva TV

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
27.03.2021-22:02 22:02

Lazi lazo da se veselimo po stoti put sto zines slazes nije te sramota da se pojavis medju gradjane od tvojih lazi !

ivan
27.03.2021-22:48 22:48

PRDNJAVA BIO, PRDNJAVA OSTO 100%

Ovan
28.03.2021-09:03 09:03

Medo tvoj fasista Cetniki Izbjeglica u CG Milacic pozdravi nas sa tri prsta uzdignutom rukom na Cetinje pred cijelim garnizonom policije -PROVOKATOR! I nemo’te nas provocirat’, e ćemo vas, kao narod koji je izda’ svoju vladu, proćerat’! Pa idite tražite drugu državu, đe vam basta živjet’!,,Divlji narod. Što je ovo?! Nije ni čudo što su babe stalno potencirale izraz ,,Mirni te narod ćera”! E, kakav je ovaj cetinjski, manit’! Sve neke patriote, ‘oće svoja prava, ‘oće svoju istoriju! Muka živa! A,a,a,a… Izvrću sve relevante podatke, umjesto da sebe prihvate za brave, koji iza torina treba da su, tako ,,izgrađenih” –… Pročitaj više »

gagi
28.03.2021-09:33 09:33

A greote,jadni Medo opet laje kao pas iz veza,ali ne ujeda,ova prica ti Medo ne “pali”ni kod Marine,no pozdravi ljepsu polovinu,moze li ka nazad 15 godina,nije “zapragla”jos.

GRAĐANSKI
28.03.2021-09:54 09:54

Medojeviću, da oćeš mučat – ka’ da bi se iznovice rodio!