Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Spisak funkcionera iz vrha vlasti koji uzimaju pare od šverca je mali, lak posao za budućeg specijalnog tužioca

Rešenje ovog problema je lako, ali nije bezopasno. Pred Dritanom, Krivim i Mickejem je čuvena dilema: uzeti ili ne uzeti pare od DPS duvanskih tajkuna? Po svemu sudeći, oni su odabrali.

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da će se šverc cigareta u Crnoj Gori odvijati sve dok neko u vrhu vlasti dobija novac za to. Istakao je da bi ”DF to ukinuo za jedan dan”.

”Zato su svi koji primaju pare od šverca cigareta bili protiv da DF uđe u Vladu”, tvrdi Medojević.

Šverc cigareta se, ističe on, odvija nesmetano i pod pokroviteljstvom ove vlasti.

“Kad sam ja u maju 2021 objelodanio da je 940 tona cigareta izašlo iz Luke Bar, to je skrenulo pažnju zapadnih zemalja, posebno Velike Britanije koja godišnje gubi 600-700 mil GBP zbog šverca cigareta preko Luke Bar. I pored direktog i vrlo konrektnog upozorenja koje je premijer Velike Britanije Boris Džonson uputio Krivokapiću i obećanja Abazovića da ce šverc biti zaustavljen, to se nije desilo”, navodi Medojević.

Naprotiv, dodaje, Abazović je najavio nove odluke Vlade koje, praktično ubrzavaju šverc.

“Rešenje ovog problema je lako, ali nije bezopasno. Pred Dritanom, Krivim i Mickejem je čuvena dilema: uzeti ili ne uzeti pare od DPS duvanskih tajkuna? Po svemu sudeći, oni su odabrali. Uzeti pare i lagati stranu i domaću javnost! Spisak funkcionera iz vrha vlasti koji uzimaju pare od šverca je mali i svima poznat. Lak posao za budućeg Specijalnog tužioca”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Spisak funkcionera iz vrha vlasti koji uzimaju pare od šverca je mali, lak posao za budućeg specijalnog tužioca – Buy Cigars Online Inc
04.01.2022-01:55 01:55

[…] Read More […]