Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević potvrdio pisanje portala Aktuelno: Spajić predlagao da se mitropolit i patrijarh preruše u medicinske radnike

''Sprdnja od Vlade. Sprdnja od države''

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić predlagao da se mitropolit Joanikije i patrijarh Porfirije preruše u medicinske radnike prilikom ustoličenja na Cetinju.

Medojević je time potvrdio pisanje Portala Aktuelno koji je objavio da iza plana prerušavanja Perića i Mićovića stoji ministar Spajić.

“Veseli ministar Mickej predlagao da se patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije preruše u medicinske radnike i da ih kolima Hitne pomoći “prošvercuju” do Cetinjskog manastira na ustoličenje. Hitna pomoć SAD! Sprdnja od Vlade. Sprdnja od države”, napisao je on na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vumen
25.11.2021-13:14 13:14

U idtu tikvu prdite a iznosite sad sav prljav veš.
Koji ste vi ljudi i vi da vodite ovu državu

borko
25.11.2021-15:45 15:45

Prijedlog je bio dobar ali je trebalo brijat popove i depilirat im noge i to je izgleda bio nepremostivi problem ili ih prošvercovati kao bradate medicinske sestre poput one bradata pjevačica što je pjevala na Evroviziji. Pop bi bio ustoličen, a javnost bi bila bogatija za saznanje da smo dobili neke bradate i runjave medicinske sestre. Režiseri francuske serije ALO ALO su male mace za ove svetske, a naše experte.