Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Sjutra se sudim sa Spajićem, a onda idem kod Milatovića na razgovore

O Spajiću je, kaže, sve rekao. Podsjetio je da je predao četiri krivične prijave glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević kazao je da sjutra ima specifičnu situaciju jer u osam sati ide na suđenje gdje ga, kaže, tuži lider Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, a u 10 sati ide kod predsjednika Crne Gore, Jakova Milatovića na konsultacije.

“Idem na suđenje gdje me tuži Spajić za povredu časti i ugleda. Treba u 8 da idem da se sudim sa njim, a u 10 idem kod Jakova Milatovića na razgovore o budućnosti Crne Gore i o konsolidaciji demokratije”, kaže lider PzP-a za portal Berane online.

O Spajiću je, kaže, sve rekao. Podsjetio je da je predao četiri krivične prijave glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću.

“Očekujem da sve što sam tamo dokazao da Novović vrlo brzo interveniše, otvori istragu i liši slobode Milojka Spajića, jer je pokazao kriminalni koruptivni profil…  Tvrdim da se radi o kriminalcu koji treba da bude procesuiran. Jer ako on naslijedi Đukanovića, sa ovim populizmom i vrlo opasnim programom koji sigurno vodi Crnu Goru ka bankrotu i ka grčkom scenariju, ovaj narod i država više neće imati šanse”, istakao je lider PzP-a.

Medojević kaže i da će “pomoći Milatoviću” da napravi distancu od dijela Pokreta Evrope sad.

“Biću na usluzi Jakovu Milatoviuću da mu pomognem da, kao neiskusan i mlad političar, napravi distancu od dijela svoje političke organizacije iza koje stoji opasni, krupni narko-karteli i duvanski karteli”, tvrdi Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.05.2023-16:21 16:21

…bravo Medo…ubijeđen sam da su prijave zasigurno osnovane…uvjek se govorilo/neznam dali kod Srba…/ko laže taj i krade ,ko vara taj je muckaros a on povrh svega i hvalisavi politčar -ljubavnik…
Evo obilazi opstine u CG /jos vjerovatno državljanin Srb./obecava “PROCVAT i brze ceste -u njegovoj laži bez stila …ne prica ni o zaduženju ni okle ce pare ako lopov dosanja san -Premijera !?