Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

PzP će podržati Vladu: Nakon šest mjeseci preispitati odluku

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je na današnjoj sjednici Predsjedništva PzP predložio članovima tog partijskog organa da u Skupštini podrže novu Vladu, a Predsjednistvo ga je jednoglasno usvojilo

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je na današnjoj sjednici Predsjedništva PzP predložio članovima tog partijskog organa da u Skupštini podrže novu Vladu, a Predsjednistvo ga je jednoglasno usvojilo.

Medojević

Kako je saopšteno iz PzP, Predsjedništvo je zadužilo šefa poslaničkog kluba PzP Branka Radulovića da pripremi plan zakonodavnih inicijativa u pravcu neophodnih političkih, institucionalnih i ekononskih reformi u skladu sa Programom PzP.

“Takođe, Predsjedništvo PzP je zadužilo potpredsjednicu PzP Branku Bošnjak da u dogovoru sa političkim subjektima koji obezbjeđuju većinu u Parlamentu, nastavi pregovore sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem oko raspodjele mjesta po dubini, koja bi trebalo da pripadnu političkim partijama”, navode u toj stranci.

Medojevic je članovima Predsjedništva ukazao na ozbiljne rezerve i zabrinutost da Vlada koju su, kako je rekao, formirali djelovi Crkve i predstavnici tajkunskog kapitala Vijesti, koje su u vlasništvu Džordža Soroša, neće sprovesti neophodne korjenite reforme koje bi trebalo da demontiraju totalitarni sistem vladanja i naprave diskontinuitet.

“Zbog toga je neophodno posle šest mjeseci napraviti ozbiljnu analizu rada ove Vlade i donijeti adekvatne političke odluke”, dodaju u PzP-u.

Iz PzP Poručuju da će, imajući u vidu da su njihovi kritički stavovi po pitanju vizije i koncepta Vlade mandatara Zdravka Krivokapića od ranije poznati javnosti, te da je sada jasno da će nova Vlada zapravo biti koalicija GP URA i NVO Ne damo Crnu Goru, zbog odgovornosti prema biračima koji su glasali koaliciju Za budućnost Crne, Predsjedništvo jednoglasno usvojilo predloge Medojevića pa će poslanici PzP glasati za izbor nove Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dino
28.11.2020-05:38 05:38

Neposteno je kritikovati vladu koju cete glasati. To samo znaci da pomazete da ona bude sto gora I nemocnija, marionetska. Pomazete onima koji je s nekim ciljem i postavljaju.

Medo
28.11.2020-15:30 15:30

Ti si ukriveni četnjak! Foliraš narod za glasove.