Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Podnosim ostavku nakon rasprave o budžetu

Lider pokreta za promjene i funkcioner DF-a Nebojša Medojević najavio je da će nakon rasprave o budžetu podnijeti ostavku na poslaničku funkciju

Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević saopštio je da će podnijeti ostavku na poslaničku funkciju nakon završeta rasprave o budžetu za 2021. godinu.

“U dogovoru sa poslaničkim klubom PzP ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu gdje treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP”, objasnio je Medojević.

Prema njegovim riječima, rasprava o budžetu će pokazati da su moje ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanju ideoloških pozicija “globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu”.

“Rasprava o budžetu će zaokružiti moje djelovanje u Parlamentu Crne Gore od 2006. i pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukrurnog siromaštva i korupcije”, istakao je Medojević.

Kako je, ističe Medojević, premijer Zdravko Krivokapić i u ekspozeu jasno poručio da nije za diskontinuitet i demontažu komunističko-mafijaskog sistema, rasprava o budžetu će pokazati, tvrdi on, da ova Vlada nastavlja “istu pogubnu ekononomski politiku Đukanovica i Vukotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot”.

“Jasan stav ove Vlade da “procesuiranje Đukanovica nije prioritet zato sto je on zaslužan za nezavisnost države i da bi dodatno produbilo rovove u Crnoj Gori” je za mene apsolutno neprihvatljiv i dokaz da je iza scene napravljen sramotni dil sa Đukanovićem o ambestiranju od svih zločina i pljačke ovog naroda i da Vlada Krivokapića i Anazovića, neće konfiskovati imovinu porodice Đukanović koja je stečena pljačkom”, navodi Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve