Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević oštro o Krivokapiću: Istorija će ga upamtiti kao izdajnika, spasi porodicu i podnesi ostavku

Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, dodaje da je vrlo brzo postao meta ucjena i izabrao je put izdaje i pljačke

Premijer Zdravko Krivokapić je doveo zemlju u stanje haosa. Nesposoban je da vodi Vladu i postao je lak plijen sorošoida iz Vijesti, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević. On je Krivokapiću poručio da spasi svoju porodicu, crkvu, narod i državu tako što će odmah podnijeti ostavku.

“Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona eura, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju. Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB-a, ali i stranih službi”, saopštio je Medojević.

Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, dodaje da je vrlo brzo postao meta ucjena i izabrao je put izdaje i pljačke.

“U međuvremenu je upao u paranoju i svugdje vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal. Kćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije”, tvrdi lider PZP-a

Medojević navodi i da je premijer izdao mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste Za budućnost Crne Gore.

“Izdao je Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži. Izdao je narod koji mu je vjerovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS-a i oduzeti opljačkanu imovinu. Postao je krpa vlasnika Vijesti”, oštar je Medijević.

Istorija će ga, navodi, upamtiti kao lažova i izdajnika.

“Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah”, napisao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
20.06.2021-19:08 19:08

Medo ti si psihicki bolestan covjek idi lijeci se ti si samo za DOBROTU ! Krivokapica i njegovu familiju nemas pravo da pominjes on je presednik Vlade i trebalo bi te uhapsit za spominjanje i prijetnjom njegove familije !