Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Očigledno da je ova Vlada pod uticajem nekih tajnih društava

Da li je neko Krivom rekao da je politika javni posao i da u vođenju države nema tajni, upitao je predsjednik  Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević reagujući na izjavu premijera Zdravka Krivokapića da je Vlada projekat Evropa sad držala u tajnosti

Tajno zaduženje – Tajni Program – Tajna Vlada. Da li je neko Krivom rekao da je politika javni posao i da u vođenju države nema tajni, upitao je predsjednik  Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević reagujući na izjavu premijera Zdravka Krivokapića da je Vlada projekat Evropa sad držala u tajnosti.

“Osim ako se radi o nacionalnoj bezbjednosti. A ništa u vezi zaduženja, budžeta i poreza nije nacionalna bezbjednost. Očigledno da je ova Vlada pod uticajem nekih tajnih društava. Tajna društva su Ustavom zabranjena”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
27.12.2021-18:29 18:29

Sve zna,,a ipak podrzava ovu kriminalnu fasisticku vladu..zato sto je dao zakletvu da unisti/te drzavu CG…jel tako Medo???

BMX
27.12.2021-19:21 19:21

Medojevicu, istorija ce te pamtiti kao politicara i covjeka koji je jedno mislio, drugo pricao a trece radio. Mogao si (i mozes jos uvjek) da svojim glasom i glasovima svojih poslanika (ako te jos uvjek slusaju), sprijecis posrnuce, ekonomski kolaps i totalnu katastrofu u koju nas vodi ekspertski apostolat izabran u manastiru a za koje ste i vi glasali i glasate i dalje