Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević očekuje hapšenje i istragu nakon prijetnji

"S obzirom na tvrdnje Vahida Drpljanina i njegovom sopstvenom priznanju, da on uredno dolazi na glasanje u CG, prema svim dostupnim informacijama, on nije državljanin Crne Gore. Sasvim su jasne namjere ovog lica, kao i to da je motiv političke prirode, a njegovi inspiratori, se nalaze ovdje, te stoga vjerujemo da ce UP u najskorijem roku rijesiti ovaj slučaj", saopštio je PzP

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević dao je danas izjavu u CB Podgorica, povodom prikupljanja dodatnih informacija zbog krivične prijave, koju je advokat Dražen Medojević predao juče, protiv izvjesnog Vahida Drpljanina iz Luksemburga, zbog prijetnji koje je porodica lidera PzP dobila, saopšteno je iz te stranke.

Foto: rtcg.me

“Imajući u vidu, da je izvjesni Vahid Drpljanin uputio ozbiljne prijetnje članovima porodice lidera PzP-a, službenici UP će danas uputiti hitan zahtjev Interpolu u Luksemburgu, kako bi priveli i saslušali ovo lice. S obzirom na tvrdnje Vahida Drpljanina i njegovom sopstvenom priznanju, da on uredno dolazi na glasanje u CG, prema svim dostupnim informacijama, on nije državljanin Crne Gore. Sasvim su jasne namjere ovog lica, kao i to da je motiv političke prirode, a njegovi inspiratori, se nalaze ovdje, te stoga vjerujemo da ce UP u najskorijem roku rijesiti ovaj slučaj”, saopštio je PzP.

Kako se navodi u saopštenju, u CB Podgorica su obavijestili Medojevića da će odmah kontaktirati Interpol i tražiti da policija Luksemburga locira Drpljanina, kako bi uzela izjavu na okolnosti prijetnje likvidacijom sina Medojevića.

“Drpljanin je obrisao svoj profil na FB i svu komunikaciju sa Medojevićem. Medojević je prethodno snimio svu komunikaciju i dostavio CB Podgorica. Medojević očekuje hitno hapšenje Drpljanina i istragu da li iza njegove prijetnje stoji DPS, narkomafija bliska režimu ili terorističke organizacije islamskih ekstremista”, navode i PzP-a

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve