Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević o Vladi: Đe si bio? Niđe. Šta si radio? Ništa

Navodi kako Vlada voli da troši novac poreskih obveznika suprotno zakonu, kako joj je najveći neprijatelj Demokratski front.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručuje kako je ovo ista vlada koja je bila i posljednjih 30 godina.

“30 godina + 100 dana iste Vlade”, poručuje on.

Navodi kako Vlada voli da troši novac poreskih obveznika suprotno zakonu, kako joj je najveći neprijatelj Demokratski front.

“Đe si bio? – Niđe. Šta si radio? – Ništa.
Znaš li šta treba da se radi? – Ne znam.
Imaš li ijednu sopstvenu ideju? Nemam.
Koga slusas? – Ambasade.
Čiju ideologiju i političku agendu sprovodiš? – Milovu.
Ko ti je najveći politički neprijatelj? – DF.
Plašiš li se mafije? – Plašim.
Jesi li za demontažu DPS režima? – Nijesam.
Voliš li da trošiš novac poreskih obveznika suprotno zakonu, tajno, ali organizovano i bez kontrole? – Volim”, poručuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NOVI SAD
07.03.2021-14:00 14:00

Medo ne lazi vise sam sebe ! Sve da govoris istinu 100% TEBE -ABAZOVICU-BECICU Nijedan Gradjanin CG vam nista ne vjeruje Svetski ste manipulatori i lazovi NI ZA SPLACINA NIJESTE!

BMX
07.03.2021-14:42 14:42

Covjek koji je cestitao Trampu “drugi mandat” i besprizorno,nevaspitanje i drsko izvrijedjao Predsednika SAD, Dzozefa Bajdena i javno omalovovazio i osporio njegovu pobjedu na izborima koju su potvrdili američki sudovi, Kongres i Senat, najveći pravni autoriteti i institucije SAD. Toliko o ovom teoretičaru zavjera i covjeku koji je promijenio toliko ideologija i politickog dresova. U zavisnosti koliko ko placa. Kako rece Zorana Mihajlovic

gagi
07.03.2021-16:55 16:55

Sto radis Medo, nista,blejim kao i obicno,ko te najvise nateze,nikoi nista Abazovic od koga cu u Dobrotu,a ko te sto pita Medo,niko nista jer sam i NIKO i NISTA ali cu apostolsku vladu PODRZATI i po “cijenu zivota moje Marine”. Ja djilkos iz Kaludre nemam sto vise ispricati,za sada.