Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević o izjavi Krivokapića: To može da kaže samo neko ko je napravio dil sa Đukanovićem

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se na Tviteru komentarišući izjavu mandatara Zdravka Krivokapića koji je za Nedeljnik ocijenio da bi Vlada imala "niži nivo reputacije" ako bi u njoj bili politički lideri - Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević oglasio se na Tviteru komentarišući izjavu mandatara Zdravka Krivokapića koji je za Nedeljnik ocijenio da bi Vlada imala “niži nivo reputacije” ako bi u njoj bili politički lideri – Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević.

“Ovo može da izjavi samo neko ko je napravio dil sa Đukanovićem. Protiv njega nije rekao nijednu riječ. Smeta DF. Ne smeta DPS.”, napisao je Medojević.

Krivokapić: Vlada bi imala niži nivo reputacije ako bi u njoj bili Mandić, Knežević i Medojević

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je govoreći o sastavu buduće vlade za Nedeljnik, ocijenio je da bi ona imala “niži nivo reputacije” ako bi u njoj bili politički lideri – Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević.

“To bi bila vlada koja ne bi bila svesrdno prihvaćena od relevantnih međunarodnih institucija. A zašto je priča o liderima toliko bitna? Svi u Crnoj Gori znaju da me Andrija Mandić sigurno nije postavio za nosioca liste. Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru, niti prema bilo kome”, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je rekao da za njega prijevremeni izbori nijesu opcija jer cijela opozicija ima dva zajednička cilja: izmjenu ili kompletnu zamenu Zakona o slobodi vjeroispovijesti i “demontiranje postojećeg sistema”, te bi prijevremeni izbori dali šansu DPS-u “da se ponovo vrati u igru, možda opasniji nego što je do sada bio”.

Ipak, istakao je da je među članovima opozicije neophodno poboljšanje komunikacije jer ima i “čudnih poruka koje razmjenjuju svi oni koji su u politici, a imaju veliki staž”.

“Te poruke me zabrinjavaju jer pripadaju matrici koja je trideset godina bila dominantna na ovim prostorima i nije se promijenila. To su poruke isključivosti, zamjene teza, teških riječi, odsustvo argumenata, vrlo često poruke koje su zasnovane na činjenicama koje su potpuno jasne, ali ih izvrću u neku svoju perspektivu”, rekao je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve