Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević o imenovanju načelnika policije u Pljevljima: Što će reći Gojko Perović, Vladimir Božović i njihovi poslušnici?

Šta će reći Gojko Perović, Vladimir Božović i njihovi poslušnici na ovu odluku Zdravka Krivokapića? Da li će njegove MIM stranice i botovi sendvičari priznati da je Medo bio sve u pravu? Da li će se izviniti Nebojši Medojeviću zbog neviđene pljuvačke kampanje?, napisao je Medojević u saopštenju za medije

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević komentarisao je naimenovanje Harisa Đurđevića za načelnika CB Pljevlja, saopštivši da je izabran najodaniji vojnik Veselina Veljovića.

“U besprizornoj prljavoj kampanji protiv mene koju su vodili botovi sendvičari NVO Ne damo Crnu Goru prednjačili su moji Pljevljaci. Toliku količinu mržnje nikada do sada nijesam doživio. Ja sam odmah znao ko su veseli likovi koji su plaćeni da pišu najogavnije laži o meni. Znao sam i ko su nalogodavci i finansijeri ove sramne kampanje.

Evo sada im je njihov Zdravko postavio Harisa Đurđevića za načelnika CB Pljevlja. Najodanijeg vojnika Veselina Veljovića, ostrašćenog srbofoba i progonitelja učesnika litija i mrzitelja svega pravoslavnog!

Šta će reći Gojko Perović, Vladimir Božović i njihovi poslušnici na ovu odluku Zdravka Krivokapića? Da li će njegove MIM stranice i botovi sendvičari priznati da je Medo bio sve u pravu? Da li će se izviniti Nebojši Medojeviću zbog neviđene pljuvačke kampanje?”, napisao je Medojević u saopštenju za medije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
4 C
19.04.2021-21:30 21:30

Porijeklom su iz Pljevalja, multietničke i multivjerske sredine koja je služila kao primjer suživota , mira i sklada medju ljudima. Tamo i dalje žive tvoje komšije, školski drugovi i sugrađani koji čitaju ovo što pišeš. Smeta ti načelnik policije koji je mladi, obrazovani profesionalac ali, po tebi i tvojima koje zastupas, on ima pogrešno ime, prezime, nacionalnost i vjeroispovjest. Sram te bilo Medojevicu !