Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Nijesam srećan što sam bio u pravu, botovi sendvičari treba da se zastide

''Nijesam srećan zbog toga što sam bio u pravu. Ali moja misija je da pričam istinu mom narodu''

Nijesam srećan zbog toga što sam bio u pravu. Ali moja misija je da pričam istinu mom narodu, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević nakon što je danas premijer Zdravko Krivokapić zatražio ostavku ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog izjava o Srebrenici.

“Kao hrišćanin i pravoslavac, opraštam svim botovima sendvičarima Zdravka Krivokapića, vlasnika Vijesti i NVO Ne damo Crnu Goru , koji su me pljuvali i vrijedjali na društvenim mrežama od 1. 09.2020. do danas. Ako imaju imalo obraza trebalo bi da se zastide danas”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Medojević je u objavi na Fejsbuku podsjetio na raniju izjavu u parlamentu kada je rekao da će Vlada brzo sa srpstvom da raščisti jer će, kako je rekao postojati ideološki brane koje će da zaustavljaju ambasade i mediji.

“Moja misija je da pričam istinu mom narodu. I to radim 32 godine. I nikad me moj narod nije shvatio ni podržavao. Tek kad prođe vrijeme, ljudi shvate. Ali bude kasno”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KOMITA
05.04.2021-19:26 19:26

govedo si bio i ostao, plaćenik i sendvičar najveći si upravo ti, ne možeš se sakriti ni ispod mantije spc..pih

KOMITA
05.04.2021-19:27 19:27

ogavno te je i viđeti a kamoli slušati, plaćao te mišković kao one gospođice pored autoputa bg – niš..

Neko tamo
05.04.2021-20:02 20:02

Zanimljivo je koliko medo napada medijski gang i oni mu rijec ne kazu
Ali zato kad crnogorci nesto kazu eto miško i zeljko dizu tuzbu ili se plavi tabloid i dalje posvecuje dpsu a ne medojevicu na ovakve uvrede i teske optuzbe

BMX
05.04.2021-20:29 20:29

Pogodio si Medojevicu i drugi mandat Trampa u Bijeloj Kuci i čestitao mu, a predsednika SAD, Bajdena si izvrijedjao .
Mozes preci u babe gatare

Nikola
06.04.2021-01:25 01:25

Ako bi ko treba da se stidi, onda si to ti fukaro i lupezu nedefinisani. Malo Crnogorac, malo cetnik, malo ko zna sto…..pljujes po rodjenoj drzavi na nekijem usranijem internet emisijama, kano si ugrozen. Ostaces upamcen ka izdajnik svoje drzave, a to ce ti na zalost i pokoljenja pratiti. Da imas i malo casti zakopa bi se u kaku rupetinu i ne bi iz nje izlazio.