Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Mickejev plan da preko Ministarstva pere novac od droge preko kriptovaluta, moguć u kokainskim fatamorganama

Lider PzP-a kaže da je “Mickejev plan da se ništa ne radi”, a da se švercuju cigarete, valja kokain… moguć samo u “kokainskim fatamorganama i ekstazama”.

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević saopštio je da je plan ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića da on (Mickej) preko “Ministarstva pere novac od droge preko kriptovaluta, i da zapad to sve mirno posmatra moguć samo u kokainskim fatamorganama i ekstazama”.

“Da su me predstavnici jedne velike njemačke fondacije, koja je decenijama pogrešno “ulagala” u Ranka Krivokapića, pitali da li da podrže Krivu Vladu i Mickeja švercera, ja bih im rekao da to ne rade”, rekao je on.

Lider PzP-a kaže da je “Mickejev plan da se ništa ne radi”, a da se švercuju cigarete, valja kokain… moguć samo u “kokainskim fatamorganama i ekstazama”.

“Mickejev plan da se ništa ne radi, ništa ne proizvodi, ništa ne izvozi, ništa ne štedi, a da se niko od DPS/ADPS/SD/BS parazita iz administracije ne otpušta i da se bahato troše pozajmljene pare po skupim kamatama, da se švercuju cigarete, da kavački klan valja tone kokaina, a da Mickej preko Ministarstva finansija pere novac od droge preko kriptovaluta, i da zapad to sve mirno posmatra je moguć samo u kokainskim fatamorganama i ekstazama”, rekao je Medojević.

Medojević kaže da “na Mickejevu i Zdravkovu nesreću, neće da može da se valjaju cigarete i kokain sa Milom, a da se pare od šverca peru preko državnog direktorijata za kriptovalute”.

“Moramo se vratiti ozbiljnim razvojnim projektima, zasnovanim na proizvodnji i izvozu, zelenim energijama, visokim tehnologijama. Rad, znanje, poštenje, štednja, investicije, znanje, znanje. To je put. Baci tu drogu dja’oli je popili”, zaključuje predsjednik PzP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
@@@@
29.09.2021-17:23 17:23

Pusti nasmrkao se juce!