Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Mickej je svojim poslovnim partnerima oko tajne emisije državnih obveznica, isplatio pet miliona eura provizija

''Ko štiti Krivog i Mickeja? – Djelovi Crkve, Ambasade, Vijesti''

Kao što sam odmah rekao u decembru 2020, nakon što je Mickej, kao privatno lice bez ikakvih ovlašćenja, krenuo u dogovaranje najvećeg pojedinačnog zaduženja u istoriji Crne Gore, Ministar Mickej je, u direknoj pogodbi, ugovorio i platio preko pet miliona eura provizija, kazao je predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević.

On je poručio da je, svako tajno i netransparentno trošenje novca građana Crne Gore preko budžeta osnovana sumnja da se radi o korupciji.

“Mickej je svojim poslovnim partnerima u direktnoj pogodbi napravio “posao” od pet miliona eura, koje su zaradili za par dana”, naveo je Medojević.

“Koliko su oni onda “častili” Ministra koji je u ime građana platio preko pet miliona eura bankama, advokatima i dao popust izabranim kupcima”;

Zašto je sve rađeno suprotno Ustavu, zakonima, tajno i organizovano;

Ko je odobrio kamatu na obveznice (cijenu koji građani plaćaju za dug);

Ko je odobrio provizije za banke i nadoknadu advokatskoj kancelariji;

Ko je odobrio popust kupcima”.

Medojević je kazao da “svi tragovi vode do dva čovjeka: Krivog i Mickeja”.

“Imate i njihovo priznanje djela;

Zašto tužilaštvo ćuti;

Zašto nijesu pohapšeni lopovi koji pljačakaju pare građana”.

Medojević je kazao da je njemu i funkcionerima DF-a, “montirana lažna optužnica i već četiri godine nas provlače po sudovima, za 30.000 dolara i 17.000 eura privatne pozajmice zidara, političkom direktoru PzP. Država nije oštećena ni za cent”.

“Nevini i nedužni ljudi, Momo Nikolić, Dejan Vujisić i Željko Šćepanović su bez ijednog dokaza, indicije ili osnova sumnje ležali 6-7 mjeseci u istražnom zatvoru!
Ko štiti Krivog i Mickeja? – Djelovi Crkve, Ambasade, Vijesti”, zaključio je Medojević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIKOLA
23.12.2021-10:28 10:28

Medo jesili cuo juce onu CETNIKUSU ZDENKA POPOVIC I SARANOVIC PODRZAVAJU LOPOVE kako imaju pravo da zaduze CRNU GORU ZADUZUJU koliko oce to je njihovo pravo i bez icije saglasnosti i pitanja !!!DEMOKRATE SU KA HIJENE DIJELE IZMEDJU SEBE PLIJEN samo da znaju DA CE GOSPODIN KONJEVIC SVE TO PREISPITAT STA SE JE RADILO I KAKO   VJERUJTE DA BI TREBAO DA VODI DRZAVU CRNU GORU SVAKA MU JE NA MJESTU!

RIR
23.12.2021-10:34 10:34

Medeni /nekad u časnom LSCG -sada četnik -najbolji drug sa CG Šešeljom /
sve zna i za ove provizije od 5.meleona ALI će podržavati Vladu —
to se u žargonu zove – PRDNJAVA od političara…

Neo
23.12.2021-10:40 10:40

Medo, što objavljuje to danas kada je perjanica borbe protiv korupcije u izolaciji zbog pozitivno-negativnog testa za kovid-19.