Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Manjinska Vlada Abazovića biće marionetska Vlada Soroša i globalnih bankarskih fašista

Kako je dodao, jedan od ključnih finansijera ovih planova je i Džordž Soroš koji je preko svoga fonda za podršku medija suvlasnik medijskog koncerna Vijesti

Manjinska Vlada Dritana Abazovića biće marionetska Vlada Soroša i globalnih bankarskih fašista, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Sve postaje jasnije. Dokumenta iz lap-topa Hantera Bajdena, sina predsjednika SAD dokazuju da su djelovi administracije SAD pod kontrolom ekstremne ljevice i duboke države, uz podršku djelova Pentagona, USAID, CIA razvijali biološka oružja u laboratorijama u Ukrajini. Korupciji skloni ekstremni ljevičari spemali su biološko oružje i razrađivali operativne planove njegove upotrebe u ofanzivnim vojnim operacijama”, kazao je Medojević.

Kako je dodao, jedan od ključnih finansijera ovih planova je i Džordž Soroš koji je preko svoga fonda za podršku medija suvlasnik medijskog koncerna Vijesti.

“Ta ista zločinačka organizacija sa bolesnim planovima kontrole vlada, resursa, populacije planira da formira 43. Vladu Crne Gore na čijem čelu treba da bude potrčko i apsolutni slijepi poslušnik ovih bolesnika”, tvrdi Medojević.

Poziva sve političke lidere i sve odgovorne ljude koji utiču na formiranje javnog mnjenja da “najozbiljnije moguće shvate opasnost po naše društvo, građane, resurse i državu od formiranja Vlade globalne duboke države koja ima uporište u pet odsto domaće populacije”.

Siguran je, kaže, da lideri SNP nijesu u dovoljnoj mjeri razmotrili šta je pravi smisao formiranja ove Vlade i za kakvu opasnu svrhu će biti zloupotrijebljeni.

“Vlada globalnog bankarskog fašizma treba da uvede diktaturu i jednoumlje i da pretvori Crnu Goru u platformu za implementaciju opasnih namjera ovih moćnika”, navodi Medojević.

Dodaje da su Srbija i Mađarska odbacile Soroša i globalnu duboku državu.

“Otrgli su svoje građane, privredu, resurse i državu iz smrtonosnog zagrljaja globalne duboke države koja je vještačkom pandemijom COVID-a otpočela treći svjetski rat i testirala moć biološkog oružja u ostvarivanju geostrateških ciljeva i lukrativnih intetesa ove globalne strukture. Američka izborna komisija je kaznila blagajnima kampanje Hilari Klinton i blagajnima Demokratskog Nacionalnog Komiteta zbog toga što su platili preko jedan milion dolara bivšem britanskom agentu MI6 da lažno optuži Donalda Trampa za veze sa Rusijom. Nemam dilemu i da je odani Sorošev saradnik u Crnoj Gori Milo Đukanović masno platio da neke protuve i kriminalci optuže DF za istu stvar. Dolazi vrijeme otkrivanja dugo skrivanih tajni o globalnoj dubokoj državi i njihovoj vladavini svijetom, preko novca i kupljenih poslušnika u partijama, medijima, NVO sektoru”, kaže Medojević.

On u potunosti podržava odluku Strahinje Bulajića da ne zakazuje sjednicu parlamenta i kao jedan od lidera DF-a ponosan je, kaže, na patriotsko, državničko, demokratsko i istorijsko držanje u ovim prelomnim vremenima.

“Branim pravo ovog naroda da na izborima odlučuje o svojoj vlasti i svojoj sudbini. To je najviše što jedan čovjek, patriota i državnik može učiniti za svoj narod i državu”, poručuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
04.04.2022-13:41 13:41

Cija bi to bila neka “tvoja vlada” Medojevicu ?!
Proruska, velikosrpska, klerofasisticka, sovinisticka, petokolinaska, satelitska, antizapadna, anti EU, anti NATO, Putinova, Vuciceva, Vulinova, Dodikova, Porfirijeva, Joanikijeva, GRU, FSB, BIA vlada …
Doduse, i ava apostolska nije daleko od toga

KLEMENTINA
04.04.2022-14:32 14:32

Oni marionete SOROŠA a ti ZEMUNSKOG KLANA,a oni koga ti poštuješ je za veliko ŽALjENje.

Andjela
05.04.2022-06:53 06:53

Koji je ovo balvan,dosadi vise njegovim pricama !

Nikola
06.04.2022-14:11 14:11
Reply to  Andjela

Ada rogonja i to kapotalac :))))