Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Krivokapić u London poveo Vukšića da polažu račune oko šverca

Prema njegovim riječima, skupu cijenu će građani i Crna Gora platiti zbog istorijske prevare i izdaje birača DF-a i formiranja nesposobne Vlade

Lider PzP-a Nebojša Medojević tvrdi da je premijer Zdravko Krivokapić morao da povede u London šefa ANB-a Dejana Vukšića da zajedno polažu račune zbog nastavka šverca cigareta preko Luke Bar i nakon promjena od 30. avgusta.

– Ovim švercom najviše su pogođene multinacionalne kompanije iz Velike Britanije i SAD, čiji su predstavnici razgovarale nedavno sa mnom u Podgorici zbog šverca cigareta- kazao je Medojević.

On je kazao da je deficit budzeta je za prvih pet mjeseci 164 miliona eura, a budzetom je planiran na 139 miliona eura.

– To je još jedan dokaz da je predloženi budzet bio neistinit, loše planiran, populističko-propagandni, prevaranstki i diletantski urađen. Sad se vidi koliko sam bio u pravu kada sam bio protiv da glasamo ovakav predlog zakona za koji sam rekao da je mrtvorođenče. U trenutku kada su poslanici glasali za budzet, on je već bio ”mrtav” – tvrdi Medojević.

Prema njegovim riječima, skupu cijenu će građani i Crna Gora platiti zbog istorijske prevare i izdaje birača DF-a i formiranja nesposobne Vlade.

– Stalna poskupljenja osnovnih životnih namirnica, porast nezaposlenosti, rast duga, dvocifreni deficit budzeta, nekontrolisano rasipanje novca iz budzeta na enormnu parazitsku birokratiju naslijeđenu od DPS-a, jasno vodi zemlju ka grčkom scenariju- dužničkoj krizi i bankrotu- zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
06.07.2021-18:36 18:36

Nema države koja šefa državne bezbijednosti šalje u posjete kao člana državne delegacije. Ako se takve posjete dešavaju, one su individualne, inkognite i na nivou šefova bezbjednosti. Naše nesreće ništa ne znaju o protokolu i ovim stvarima pa se svijetu pokazuju kao glupsoni.