Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Vlasnici Vijesti uveli nas u politiku ”Ko koga zajebe”

Ulaskom vlasnika Vijesti u politiku i njihov dil sa djelovima naše Crkve i fra Gojkom Perovićem označio je kolaps standardnog političkog sistema i uveo nas je u politiku ''Ko koga zajebe''

Lider PzP Nebojša Medojević kazao je da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović iskazuje naknadnu pamet.

”Kad je predložio Dritana za mandatara 43. vlade, imao je samo jednu stvar na umu – da ošteti svog najvećeg neprijatelja, DF, koji bi ga uhapsio i oduzeo mi sve sto je opljačkao od ovog naroda i države. U svojoj opsesiji sa DF, nije ni pomislio da ga neko može tako šibicarski izvarati i slagati i dao je mandat Dritanu, suprotno volji Dritanovih birača na izborima 30.08.2020. Ko bi glasao Dritana da je znao da će da ponese te glasove Đukanoviću? Niko”, naveo je Medojević u saopštenju.

Kaže da nije fan Dritana Abazovića i Vijesti.

”Nije teško uočiti da da ja nijesam neki fan lažova i prevaranta Dritana koji je zajedno sa vlasnicima Vijesti i fra Gojkom Perovićem razorio politički sistem u CG. Ali mora mu se odati priznanje da je to jedini političar u CG koji je slagao i prevario Đukanovića. Ali ozbiljna politika se ne zasniva na šibicarskim prevarama i lažima. Ozbiljna politika je traženje minimalnog konsenzusa za dobrobit zemlje i naroda”, navodi Medojević.

Dodaje i da je ulaskom vlasnika Vijesti u politiku i njihov dil sa djelovima naše Crkve i fra Gojkom Perovićem označio je kolaps standardnog političkog sistema i uveo nas je u politiku “Ko koga zajebe”.

”Tako da su Miško Perović i fra Gojko Perović i NATO rektor i američki agent Božović i, naravno, Daka zajebali DF. Onda je Dritan zajebao Mila, pa mu je Milo vratio. I na kraju je Dritan opet zajebao DF i nije dao potpise za Lekića u dogovoru sa Milom i tako napravio prostor Milu da nas sve zajebava . Ako Crna Gora misli da izađe na zelenu granu mora prestati sa politikom “Ko će koga da z…e. Ali šta se moglo očekivati od jednog od osnivača i finansijera Vijesti, Mila Đukanovića i drugih suvlasnika Vijesti koji su čitav svoj poslovni, politički i lični habitus gradili na principu “Ko koga za*ebe””, naveo je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.09.2022-15:21 15:21

Ta ,,naša crkva”, koja nije naša no vaša i tvoja, ima ime Medojeviću i rečite ga slobodno, a to je crkva Srbije…