Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Katnić mi se sveti

On je reagovao pošto je Administratvni odbor dobio zahtjev od Vrhovnog državnog tužioca da mu skine imunitet zbog istrage navodno o mogućem pranju novca

Dok se smrad i trulež korupcije i raspadanja iz tužilaštva nepodnošljivo širi Crnom Gorom predsjednik Vrhovnog državnog tužilaštva Ivica Stanković i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić nastavljaju sa bestijalnim montažama i progonom, kazao je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

foto N1

On je reagovao pošto je Administratvni odbor dobio zahtjev od Vrhovnog državnog tužioca da mu skine imunitet zbog istrage navodno o mogućem pranju novca.

“Staljinističkim i informbirovskim metodama montaža optužbi, na bazi iskaza nekog svjedoka saradnika po principu “reče mi jedan čoek” je zaštitni znak protivustavnog i nezakonitog ponašanja Katnića. Ko može da povjeruje i pomisli da sam ja na bilo koji način povezan sa Migom Stijepovićem i njegovim transakcijama sa režimskim tajkunom Kneževićem, taj je zreo za Dobrotu”, navodi Medojević.

Prema njegovim riječima, radi se o bolesnim izmišljotinama kojima, kako tvrdi Medojević, Katnic pokušava da mu se osveti zbog javnih raskrinkavanja veza DPS i vlasti sa mafijom i korupcije u samom tužilastvu.

Takođe, tvrdi da Duško Knežević “nije dao ni centa ni meni, ni PzP-u, ni DF-u”.

“On je finasirao DPS i korumpirao nosioce vlasti što dokazuje ovih dana i nedjelja na svojim snimcima. Od opozicije kakav je PzP i DF ništa nije ni mogao dobiti niti očekivati, a sam je priznao šta je i kako radio. Ja sam im opasan zbog mojih međunarodnih veza sa Njemačkom, Velikom Britanijom i SAD i zbog toga pokušavaju naći način za moju eliminaciju. Slučaj vezan za pranje novca se raspada na sudu zbog promašene optužnice i nemanja nijednog dokaza, tako da je ovo još jedan panični pokušaj korumpiranog dvojca iz tužilaštva da me na silu i sramotu ponovo razvlače po sudovima i osude”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve