Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Kako Zdravko misli da reformiše Milov sistem po Milovim zakonima

Pa Milo ih je pisao da štite niega i njegove tajkune

Milov sistem se ne može demontirati, napisao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević na Fejsbuku.

“Kako Zdravko misli da reformiše Milov sistem po Milovim zakonima. Pa Milo ih je pisao da štite niega i njegove tajkune. Naravno, Zdravko i apostoli Sorosa i nijesu tu da reformišu, nego da unište DF i eutanaziraju bilo kakav otpor globalsitima i dubokoj državi koja ih je i postavila na vlast, suprotno volji birača”, kaže Medojević.

Tek će se, kako je rekao, vidjeti šta je dugoročni cilj ovog pakta nekih sveštenika Crkve sa Milom i Sorosem.

“Za Srbe, srpstvo, SPC, vjernike i pravoslavce – ništa dobro. Ali to je problem Crkve i srpskih partija. Ja sam već dovoljno rekao i bratski upozorio. Zato je i trebalo počistiti DF koji je bio mjera crnogorsko-srpskog pomirenja, ali i patriotsko savez koji je stvorio održivi model saradnje Crnogoraca i Srba oko demokratskih vrijednosti – očuvanja naših identiteta, suverenosti i prava naših građana da odlučuju o svojoj sudbini”, napisao je Medojević.

Kako je rekao, zbog našeg patriotizma, tvrdih stavova o očuvanju i Crnogorskog i Srpskog identiteta i oko demontaže komunističko-mafijaske diktature i vjere u slobodu i demokratiju, DF je ključni neprijatelj globalne duboke države i Sorosida.

“Ja sam smetao zbog mog plana radikalnih reformi i demontaže komunističko mafijaškog režima. Zato je nova Vlada odmah po proglašenju pobjede morala da politički kvalifikuje stari režim kao nedemokratski i totalitarni i na taj način se odredi i prema karakteru i prioritetima prve posttotalitarne vlade. I jasno kaže da je za diksontinuitet totalitarizma”, piše Medojević.

On je, kaže, bio za to da se uvede vanredno stanje, na određeni rok npr. šest mjeseci i suspenduju svi Milovi propisi koji, smatra štite bandu i pohapse svi za koje postoji osnovana sumnja da su krsili ljudska prava i zloupotrebljavali vlast radi bogaćenje ili opstanka DPS na vlasti.

“Otvorio bih dosijee UDBE, objavio imena špijuna i ilustracijom očistio sve državne organe, preduzeća, fondove od DPS partijskih kadrova i tako oslobodio mjesta za časne i poštene, stručne i demokratiji naklonjene kadrove. Oduzeo pasoše, stavio im nanogice i zamrznuo svu imovinu državnih funkcionera u proteklih 30 godina u zemlji i inostranstvu”, ističe Medojević.

Sproveo bi, kaže, opšti reizbor tužilaca i sudija, ali tek nakon otvaranja dosijea ilustracije.

“Da se ne bi plaćenici mafije i poslušnici Đukanovica ponovo inflitrirali u pravosuđe i tužilastvo. Rasformiraobi ANB, SAJ, PJP i sve te DPS punktove kriminala i onda počeo od nule. To su reforme bato moj”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve