Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Jedva čekam reakciju ambasadorke SAD na imenovanje Aleksandra Šaranovića

Nakon što su mediji objavili da je Aleksandar Šaranović novi vršilac dužnosti direktora Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane, reagovao je i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević. On se pita da li ministarka odbrane Olivera Injac tražila bezbjednosnu procjenu od Agencije za nacionalnu bezbjednost

Nakon što su mediji objavili da je Aleksandar Šaranović novi vršilac dužnosti direktora Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane, reagovao je i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević. On se pita da li ministarka odbrane Olivera Injac tražila bezbjednosnu procjenu od Agencije za nacionalnu bezbjednost.

“Jedva čekam reakciju Ambasadorke Sad @USAmbMNE na imenovanje Aleksandra Šaranovića za sefa Vojne obavještajne službe. Nadam se da je ministarka Injac tražila bezbjednosnu procjenu od ANB. Da li će Šaranović dobiti NATO bezbjednosnu dozvolu za pristup tajnim podacima”, napisao je Medojević na Facebook-u.

Podsjetimom, CdM je danas objavio da je protiv majora Vojske Crne Gore Radula Čovića, koga je Šaranović postavio za svog saradnika, vođen postupak zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj u Vojsci Crne Gore dok je bio u štabu NATO-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve