Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Funkcioneri da plate stanove, ili da ih vrate državi

Sve ove odluke o dodjeli stanova ili stambenih kredita, po netržišnim uslovima bih poništio i svakom državnom funkcioneru bih ponudio anekse ugovora kojima bi morali platiti tržišnu vrijednost stanova, rekao je Medojević

Presjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević smatra da je klasična pljačka države to što je određeni broj funkcionera dobio kredite za stanove po povoljnim uslovima.

“Sve ove odluke su protivpravne jer su donesene bez jasnih kriterijuma i na štetu imovine države Crne Gore. Da sam ja premijer odmah bih donio Lex specialis kojim bi poništio sve odluke bivšeg režima kojima se obezbjeđuje privatna korist državnim funkcionerima, a na štetu države Crne Gore. Sve ove odluke o dodjeli stanova ili stambenih kredita, po netržišnim uslovima bih poništio i svakom državnom funkcioneru bih ponudio anekse ugovora kojima bi morali platiti tržišnu vrijednost stanova”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Ovo je, kako kaže, klasnična pljačka države od strane državnih funkcionera koji imaju obavezu da svoje funkcije obavljaju u skladu sa Ustavom i zakonom.

“Neka plate stanove po tržišnim uslovima. U suprotnom sve stanove oduzeti i vratiti državi! Dosta je pljačke Crne Gore od ovih “patriota””, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ahmedin
21.04.2021-14:29 14:29

Ne mlati vise postao si dosadan ima neko drugi da misli o tom da ti ne razmisljas ne pitas se ni sam sa sobom idi u SRBIJU maticu da penziju trosakas CG moze bez tebe ne treba joj tvoja zla pomoc !

Munze
21.04.2021-16:44 16:44

Kažu da tvoj stan košta 300.000 € a djecu skolujes u inostranstvu .
Odakle ?! Ili ce to zakon o porijeklu imovine ispitati