Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Medojević: Formirati tehničku vladu, premijer da bude iz DF-a

Medojević je sa konferencije za medije poručio da je neophodno dogovoriti datum vanrednih parlamentarnih izbora i formiranje tehničke vlade na čijem čelu bi bio neko iz Demokratskog fronta

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je predsjednike parlamentarnih stranaka da pokažu odgovornost i da kroz dijalog riješe aktuelnu političku i institucionalnu krizu u Crnoj Gori.

Medojević je sa konferencije za medije poručio da je neophodno dogovoriti datum vanrednih parlamentarnih izbora i formiranje tehničke vlade na čijem čelu bi bio neko iz Demokratskog fronta.

“Mislim da je vrijeme da dio tog dogovora o prevazilaženju političke krize bude i formiranje tehničke vlade, čiji premijer će biti iz DF-a, na osnovu izborne volje građana i da se izaberu četiri sudije Ustavnog suda, da se kompletira Sudski savjet i vrhovni državni tužilac”, naveo je Medojević.

Kaže da ta vlada ne bi mogla da obavlja nikakve reformske niti strateške poteze, ali bi kako dodaje Medojević, mogla da obavlja tekuće poslove i funkcionisanje sistema.

“I da obezbijedi funkcionisanje sistema, jer bi se znalo da iza te vlade stoje realne političke snage koje imaju birače i planove kako da reformišu Crnu Goru”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
06.12.2022-19:50 19:50

….Medo ,nekad u časnom i nepravaziđenom LSCG —SADA ČETNIČINA …!
što će četnik da predlaže bez to u naslovu !
sramni političar , protiv rodne grude …ima li što gore da želi zlo maloj i slobodarskoj CG ,da se produži onima “šetačima opanaka “ da pomogne njima /5 miliona -bez KOS/
jadno -malo je reci za takvog IZDAJNIKA !