Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Država se raspada zbog izdaje u Vladi

Kako je istakao Medojević, ugrožen je ustavni poredak, mir i bezbjednost

Upotreba vatrenog oružja na neprijavljenom skupu je oružana pobuna i terorizam, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Đukanović, Veljović, Marković, Bošković, Vujanović, Krivokapić, Veljović, Raško Konjević kao političari i aktuelni i bivši državni funkcioneri treba da budu lišeni slobode i procesuirani kao teroristi. Nažalost, tužilaštvo, sudovi, policija, ANB su izbušeni sa članovima Đukanovićeve mafije”, tvrdi Medojević.

Kako je istakao, ugrožen je ustavni poredak, mir i bezbjednost.

“Vlada kukavički posmatra raspad sistema, a Vijesti i URA su prešli na stranu mafije i DPS-a. Jedino mirno i demokratsko rešenju su izbori na kojima građani treba da se opredjele da li su za demokratiju, pomirenje, pravnu državu, mir i stabilnost, jaku državu ili su za vladavinu mafije Đukanovića i njegovih narko kartela i terorista. Svako ko oklijeva i mirno posmatra kako se država raspada i kako Đukanovićeva mafija preuzima institucije i dezavuiše izbornu volju građana, samo je bijedni saučesnik u procesu disolucije i nestanka države Crne Gore. DF je jedina demokratska antisistemska i patriotska snaga koja može spasiti državu Crnu Goru, obezbjediti mir i ustavni poredak, potući do nogu Đukanovićevu mafiju, obezbjediti poštovanje ljudskih prava i sloboda, vladavinu prava i slobodu svim građanima Crne Gore. Nema povlačenja! Nema predaje! Samo složno! Samo jako”, poručuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve