Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Medojević: Država je faktički u vanrednom stanju

''Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju''

Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju, poručio je lider Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević.

“Kolumbija na Jadranu. Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL, je faktički u vanrednom stanju”, ocijenio je Medojević.

Prema njegovim riječima, narko klanovi i duvanska mafija “kreirana u vrhovima DPS vlasti”.

“MUP- mafija u policiji. U svakoj normalnoj državi direktor policije kome su uhapsili pomoćnika, kojeg je lično predložio, (zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala) podnio bi odmah ostavku”, kazao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katarina
23.03.2023-12:51 12:51

Bas su to doznali sada ,pred drugi krug predsjednickih izbora.Ne znam samo kako SDT dopusta da Dritan bude potparol i uzima njihove zasluge.Pa valjda bi portparol SDT a ,trebao da saopstava sve to.Sto se tice kriminala,svako ko je nesto lose uradio neka odgovara.Ali da to ne saopstava kvazi premijer odavno raspustene vlade.