Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Dritan sve znao i odobravao, uspostavio partnerske odnose sa duvanskim i narko klanovima

Očigledno da je, dodao je,  Rade Milošević bio Dritanov Zoran Lazović koji je trebao da obavlja prljave poslove šverca cigareta i kokaina u ime i za račun Dritana Abazovića i URE

Nakon što je uhapšen direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević, funkcioner Građanskog pokreta URA, oglasio se lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević koji je saopštio da je URA kriminalna švercerska organizacija, i da je nejn lider i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović sve znao i odobravao. On kaže da je najvjetovatnije u svemu Abazović imao i svoj tal, ali i poručuje da je neophodno pokrenuti istrage protiv bivšeg premijera Zdravka Krivokapića i ministara u njegovoj Vladi Milojka Spajića i Ratka Mitrovića.

“Još jednom #Medojesveupravu. Kada sam ja javno upozoravao da se šverc cigareta intenzivirao za vrijeme Vlade Krivokapića i Abazovića i da je istina što su javno jedan drugog optuživali za šverc cigareta i droge, njihovi bijedni botovi su me napadali da radim za Mila Đukanovića. Evo zašto Dritan traži monopol u bezbjednosnom sektoru. Ne zbog međunarodnih obaveza i EU, nego zbog ličnih interesa i uzimanja miliona od šverca”, navodi Medojević u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema njegovim riječima, Milošević ovu kriminalnu djelatnost nije mogao realizovati bez znanja i odobrenja Dritana Abazovića i očigledno da je URA postala organizovana kriminalna grupa za šverc cigareta i kokaina, da je Dritan uspostavio partnerske odnose sa duvanskim i narko klanovima i da mu je ključni cilj bio da postane “Milo umjesto Mila”.

“Ako Abazović ne završi sa lisicama oko ovoga, otvoriće se i velika sumnja u profesionalnost i nepristrasnost glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića! Milošević nije mogao ovo raditi bez dopuštenja Abazovića. GST bi morao proširiti istragu i na Dritana Abazovića koji je stotinu puta javno isticao da on stoji iza ovih akcija zaplijene cigareta i da je zbog toga smijenjen. Samo nam nije rekao da njegova Uprava carina nelegalno zaplenjuje cigarete od DPS švercera, da bi iste švercovala URA”, kaže Medojević.

Očigledno da je, dodao je,  Rade Milošević bio Dritanov Zoran Lazović koji je trebao da obavlja prljave poslove šverca cigareta i kokaina u ime i za račun Dritana Abazovića i URE.

“Ako Novović smogne hrabrosti i otvori istragu protiv bivšeg oremijera Krivokapića i bivših ministara Spajića i Mitrovića, brzo će se pokazati tačnim moje ocjene da je 42. Vlada bila najkorumpiranija Vlada u modernoj istoriji Crne Gore. Računi za bolesni eksperiment djelova Crkve i medijskog koncerna Vijesti i formiranje Vlade “eksperata” i “apostola” koja nije utemeljena na izbornoj volji građana pristižu. Paraliza političkog sistema, blokada institucija, nelegitimna Vlada, politički uticaj narkokartela, korupcija vode zemlju u haos i nered. Dritan Abazović i njegov specifični karakter i psihološki profil patološkog lažova i prevaranta je destabilizovao zemlju i uvodi je u haos”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mmm
02.10.2022-09:53 09:53

U tvojoj karijeri a tunsmo negde,cijenim kada je crnogorska vlast sa 30.000 vojnika plus cetnici pijani lopovi dobrovoljci,napali dubrovnik,sa sedamsto branitelja,bio di licno i pjevao sa slavkom oprosti mi dubrovnice.Drugo kada i dao dvotrcinsku vecinu za usvajanje ustava Svako posyen ce ti to priznat.Podke toga nazalost priklonio si se vojvodi i cetnicima.I sad citam ovaj tekst……..Mmmm.!!!!

RIR
02.10.2022-11:11 11:11
Reply to  Mmm

Medo , koliko je bilo ZA veliko poštovanje Tebi – pjevati ; “…oprosti nam Dubrovniče …”sa SJAJNIM
SLAVKOM koji je bio po onoj Njegoševoj “ko na brdu ak’ imalo stoji više vidi no onaj pod brdo…”
da bi Medo sa četnicima i vojvodom brzo bio “ pod brdo “ /i još niže i najniže…/

ADMIR
02.10.2022-10:23 10:23

Medo da nijesi velikosrpski nacionalista i da nemas psihicko poremecenu mrznju prema CRNOGORCIMA imao bi povjerenje u GRADJANE jer si ti prvi i dao izjavu od ranije za ovu bandu iz -URA-URA kriminalna švercerska organizacija, i da je nejn lider i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović sve znao i odobravao.i da dijele PLIJEN IZMEDJU SEBE -Sve iz URA ti ces jednog dana pocerat u PRDARU ti jedini znas sve o NJIMA!

RIR
02.10.2022-10:29 10:29
Reply to  ADMIR

ADMIRE ,tako je – sve ti ćetalo !

Evidence
02.10.2022-12:55 12:55

I pored toga što je Medojević poznat po nepouzdanim tvdnjama, apsolutno bih se složio sa: “Milošević ovu kriminalnu djelatnost nije mogao realizovati bez znanja i odobrenja Dritana Abazovića”. S druge strane, Sumnjam da Novović ima hrabrosti, integriteta i kapaciteta da prosesuira Abazovića.

Ej bre
02.10.2022-13:32 13:32

Medo cijenimo te što si prešo na našu srbaljsku stranu ali brate naš prećerasiga sa Dritanom.