Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Djelovi crkve sklopili su faustovsku pogodbu sa Vijestima oko formiranja Vlade, sada je đavo došao po svoje

Djelovi naše crkve su oko ove Vlade sklopili faustovsku pogodbu sa Vijestima. Sad je kasno da se bunite, đavo je došao po svoje, poručio je lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević

Djelovi naše crkve su oko ove Vlade sklopili faustovsku pogodbu sa Vijestima. Sad je kasno da se bunite, đavo je došao po svoje, poručio je lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

“Sve vjernike SPC koje je povrijedio govor mržnje protiv Crkve i Patrijarha od strane poslušnika antihrišćanske i antipravoslavne i antireligijske Globalne Duboke Države, samo da podsjetim da su djelovi naše Crkve podržali vlasnike Vijesti da formiraju Vladu bez DF”, kazao je Medojević.

Lider PzP-a ističe da u Vladu može Dritan, a “ne mogu Andrija, Milan i on”.

“Nije prošlo ni godinu dana, da shvatite da je #Medosveupravu i da su djelovi naše Crkve sklopili tada Faustovsku pogodbu ( pakt sa Đavolom) oko formiranja ove Vlade. Zbog mojeg javnog upozoravanja da će upravo Crkva i srpski narod biti žrtve ove Faustovske pogodbe, doživio sam medijsku torturu od raznih botova bliskih MCP, fra Gojku i Zdravkovim Apostolima. Posebno onim iz Pljevalja. Ti su osim sendviča, dobijali i flašu Koka Kole za pljuvanje po meni”, kaže Medojević.

Prema njegovim riječima, sad se vidi da je on “kao etnički Crnogorac i suverenista bio mnogo veći vjernik i prijatelj našoj Crkvi od mnogih koji su nosili mantije i propovjedali odvajanje MCP od SPC, a u džepu imali službene legitimacija UDBE”.

“Ja sam bio nepoželjan u Vladi jer sam se zalagao za otvaranje tajnih dosijea UDBE i oko te “opasnosti” su se udružili vlasnici Vijesti i neki sa mantijama. Ali Bog je istina. A istina uvijek pronađe svoj put”, zaključuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonimous
28.09.2021-17:10 17:10

Medo je skoro u pravu, samo Faustovsku pogodbu je napravila URA i Vijesti sa SPC, gdje ova zadnja zastupa rabotu nečastivog.