Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: DF spreman da ispuni Bečićev uslov

Da opozicioni lideri ne budu na zajedničkoj izbornoj listi

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević kazao je da je taj politički savez spreman da ispuni uslove koje je predložio lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, a to je da opozicioni lideri ne budu na zajedničkoj izbornoj listi.

foto arhiva

Bečić je danas izjavio je da je spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi opozicije, ako su na isto spremni svi ostali opozicioni lideri, kao i svi oni koji imaju tri i više poslaničkih mandata.

Tim povodom, Medojević je rekao da su njegov zahtjev spremni da ispune lideri DF-a.

“Mala je žrtva, gospodine Bečiću, mandat za slobodu Crne Gore. Ovdje su ljudi koji su bili spremni glavu da daju za ovu državu, za ovaj narod, za promjene. Govorim u moje ime, ime Andrije Mandića i Milana Kneževića. Ako je to uslov da se konačno sastavi ta jedinstvena lista i da povedemo narod u oslobođenje, da uradimo to što narod od nas očekuje, odmah obećanje – nijedan od nas torjice neće biti na izbornoj listi. Nema nikakvih problema, samo što prije da završavamo i da idemo u kampanju da pobijedimo ovaj režim”, rekao je Medojević u Skupštini.

On je istakao da je DF spreman da ide korak dalje.

“Predlažemo da nijedan poslanik u ovom parlamentu ne bude na listi. Niko ne može podići ljestvicu u borbi za slobodu Crne Gore kao DF”,poručio je Medojević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve