Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: DF će pokušati da sa DCG i Urom sastavi tehničku vladu

Dodaje da je najbolje rješenje da ''pobjednici izbora 2020. sjednu za sto i dogovore novu vladu, što prije''

Demokratski front će pokušati da sa Demokratama i Urom sastavi tehničku vladu koja će Crnu Goru voditi do izbora, ali to zavisi od toga da li će Dritan Abazović i Aleksa Bečić uspjeti da prevaziđu lične animozitete i sujete, kazao je predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević.

“Radi se o mladim ljudima i neiskusnim političarima, koji su lično doživjeli smjene u saradnji sa DPS-om. Njihove izjave treba gledati iz tog konteksta, vjerovatno razočarenje, lične frustracije i osjećaj poraza, ali od nas građani očekuju rješenje. U petak smo dali sve od sebe, pokušali smo da posredujemo između njih, ali su pokazali nevjerovatnu tvrdoglavost”, kazao je Medojević za Tanjug.

Dodaje da je najbolje rješenje da “pobjednici izbora 2020. sjednu za sto i dogovore novu vladu, što prije”.

“Da ta vlada znači resetovanje stare parlamentarne većine, da pokušamo da u tu tehničku vladu da privučemo partije manjina, što nije teško oni su uvijek spremni da participiraju u vlasti. Da napravimo sporazum kada bi se održali parlamentarni izbori, i da ta vlada garantuje privremenu političku stabilnost”, istakao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
21.08.2022-15:46 15:46

Vas neće svijet, neće mrak i fašizam. Podgoricom kruži vic da se vi i onaj smiješni kreštavac borite kome bolje pristaje nadimak ,,Rubljov”…

Safet
21.08.2022-15:56 15:56

Medo nema od tog nista znas kad ce manjine sa vama -NIKAD -URA NEMA 4 MANDATA-1 ABAZOVIC +1 KALAC+1 PEROVIC +1 DZEMAL I TO JE TO NE PITA SE SAM ABAZOVIC!

BobZeković
21.08.2022-16:20 16:20

Ubijajune Medojevićeve glupave i neprijateljske riječi i inicijative. Ovakvi su tipovi neuništivi. Ka svako zlo, koje se hrani tuđom nesrećom.

RIR
21.08.2022-20:04 20:04

Medeni -nekad u časnom LSCG -sada četnik ! vi možete resetovati vaše odnose i izrečene gadosti jedni za druge…ali ne možete resetovati vašu ĆUD ,četničku i mrziteljsko svemu što je crnogorsko… Ta vaša “briga “da bude bolje Crnoj Gori ,vidjeli smo koliko vam gode pohvale iz srbije a i Medenog na tv kanalima srbije đe pljuje po CG i njenim čelnicima… vaše resetovanje je isto kao kad bi dps rekao “resetujemo se” … u politici trajete isti vremenski period samo što su oni uspjesniji bili i PONEKAD su mislili na CG “ nego za sebe” Vi ste prošlost za CG… Pročitaj više »