Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Da sam premijer sa Đukanovićevim tajkunima bi razgovarao tužilac

On kaže da je sastanak još jedan dokaz da je Vlada rezultat pogodbe Miška Perovića sa Milom Đukanovićem i djelovima Crkve.

Reagujući na najavu Vlade o sastanku koji će u sjutra biti održan sa najvećim privrednicima u Crnoj Gori, lider Pokreta za promjene Nebojša Medjević je naveo da su ogromna većina ovih “privrednika” tajkuni Mila Đukanovića koji su svoje bogatstvo stekli nelegalno, korupcijom, švercom, pranjem novca, pod zaštitom bivšeg režima.

“Da sam ja premijer sa njima bi “razgovarao” tužilac i to kao osumnjičenima za najteža krivična djela. Bili bi uhapšeni, pasoši bi im bili oduzeti, a sva imovina privremeno zamrznuta do pravosnažnosti presude. Oni koji bi propjevali i dali važne dokaze tužilaštvu, treba tretirati povoljnije, a nekima koji bi obezbjedili presudne dokaze protiv braće Đukanović, dati i status svedoka saradnika. To su promjene”, saopštio je Medojević.

On kaže da je sastanak još jedan dokaz da je Vlada rezultat pogodbe Miška Perovića sa Milom Đukanovićem i djelovima Crkve.

“Da se spriječi demontaža komunističko-mafijaškog sistema Đukanovića. Da se sačuva DPS i da se uništi DF. Nema kohabitacije sa mafijom. Nema “dogovora” sa Milovim tajkunima”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragi
24.01.2021-15:10 15:10

Ne mlati vise lazove. Sto nisi uskratio podrsku Vladi kod izglasavanja zakona 20.januara kao sto si obecao, zbog ministra Spajica. Mislis li da si mjera morala i postenja beogradski tajkunu, pardon beogradski placenice.

Lala
24.01.2021-18:17 18:17

Medo aj podji do Dodika i objasni mu koji je tvoj problem sa SRBIJOM jedino on ti moze pomoci posto Gradjani CG ne razumiju tvoj maternji jezik da bi ti rado pomogli! !