Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Članovi trilaterale, saradnici službi i masoni savjetuju Vladu

Koliko će masoni i članovi trilaterale pomoći Krivokapiću i da li je i on pripadnik neke od loza, brzo će se uvjeriti, kaže Medojević.

Vladu Crne Gore savjetuju dva člana Trilaterale i čuvene organizacije globalista i masona East-West Bridge Goran Svilanović (saradnik službi bezbjednosti iz Slobovog vremena sa kodnim imenom SOKRAT) i Jovan Ratković, specijalni savjetnik za diplomatiju Borisa Tadića, kazao je poslanik DF-a Nebojša Medojević.

“Za specijalnog diplomatskig predstavnika u Berlinu, imanovaće Veljka Kustrova, za koga niko od ozbiljnih političkih krugova u Berlinu nikad nije ni čuo, a poznat je kao dio ekipe za “tajno ali organizovano“ zaduženje Crne Gore za 750 miliona eura. Izgleda da će politika Krivokapića biti dosledni nastavak slijepog praćenja interesa globalnih fašista i kolonijalne potčinjenosti. Uz jednu veliku razliku, lobisti Đukanovićevog režima su bile ozbiljne i skupe lobističke kuće, a Krivokapića savjetuju trećerazredni lokalni đilkosi koji su često i agenti nekih sluzbi najnižeg profila. Ako tome dodamo i đakona Simijanovića dobijamo veselu družinu nekompetentnih obmanjivača, prevaravata i lažnih lobista”, naveo je Medojević na Facebooku.

Kako je dodao, koliko će masoni i članovi trilaterale pomoći Krivokapiću i da li je i on pripadnik neke od loza, brzo će se, kaže, uvjeriti.

“Koga su ovi savjetovali, politički su brzo propali. Kakav je odnos naše Crkve prema ovakvoj penetraciji masona i pripadnika raznih loža u Vladu, za koju su tvrdili da će biti pravoslavna i hrišćanska”, pita Medojević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve