Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević čestitao Džonsonu: Talas promjena zahvatio čitavu planetu

,,Zajedničko članstvo PzP i Vaše partije u Internacionalnoj Demokratskoj Uniji (IDU), podrška koju je Vaša partijska „Vestminsterska Fondacija“ nesebično davala PzP i zajedničke političke vrijednosti koje dijelimo su još jedna inspiracija meni lično i PzP da istrajemo u borbi za dekomunizaciju i demokratizaciju Crne Gore”, poručio je Medojević.

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević česitao je pobjedu Borisu Džonsonu izbor za premijera Velike Britanije.

Nebojša Medojević

“Čestitam Vam na spektakularnom uspjehu na interno-partijskom referendumu. Na najdemokratskiji mogući način je istorijski vladajuća Konzervatina stranka pokazala svoju veliku podršku idejama i planovima koje Vi zastupate. Zajedničko članstvo PzP i Vaše partije u Internacionalnoj Demokratskoj Uniji (IDU), podrška koju je Vaša partijska „Vestminsterska Fondacija“ nesebično davala PzP i zajedničke političke vrijednosti koje dijelimo su još jedna inspiracija meni lično i PzP da istrajemo u borbi za dekomunizaciju i demokratizaciju Crne Gore”, poručio je Medojević.

Kako je istakao, referendumska odluka članova Konzervativne stranke Ujedinjenog Kraljevstva je velika obaveza Vama lično da obezbijedite opet punu i nedjeljivu suverenost Kraljevine.

“U tome Vam ja i PzP kao i svi dobro misleći ljudi u Crnoj Gori želimo svaki uspjeh. Talas promjena je zahvatio čitavu planetu i ja se nadam da će i Vaša pobjeda osnažiti ideje slobode, demokratije, suverenosti koje su opasno ugrožene od namjera globalnih neokomunista”, naveo je lider PzP-a u svojoj čestitci.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve