Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Brđanin smijenio Maškovića zbog istrage o kupovini Spajićeve vile

Lider PzP-a pozvao glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da pokrene istragu

Lider pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević pozvao je glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da pokrene istragu protiv direktora policije Zorana Brđanina, na okolnosti smjene svog pomoćnika Saše Maškovića.

Medojević tvrdi da je Brđanin smijenio Maškovića jer je pokrenuo istragu protiv lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića oko kupovine vile na Muo kod Kotora.

– Direktor policije Brđanin bi morao da objasni Novoviću zašto je sprečavao Maškovića u vršenju svojih službenih ovlašćenja i obustavio istragu oko korupcionaških aktivnosti Spajića. Ko u policiji i tužilaštvu opstruira istrage protiv Spajića – upitao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
08.02.2023-21:48 21:48

Taman da nova vdVDT malo razdrma tužilaštvo i pogleda što se sve za ove dvije godine ubuđalo po fiokama…

BMX
09.02.2023-09:49 09:49

Medojevic iz jedne sasvim ugodne i sigurne pozicije politickog marginalca skoro pa bez ikakvog uticaja na politickoj sceni drzave (osim uhljeba dobijenih raspodjelom plena od avgusta 2020 g) , je dobio ulogu kerbera – onoga koji napada sve one koji po bilo kom osnovu mogu ugroziti njegov lagodni status i putinovske – velikosrpske koalicije zvane Демократический фронт koji je pod komandom AV, SPC, ruske i BIA agenture. Na meti je mladi i obrazovani politicar i njegov zemljak koji prijeti da ugrozi njihove sinekure i polozaje i uzdrma ucmalu politicku scenu. Medojevic i njegova bratija iz DF – a jos ne… Pročitaj više »