Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: ”Bravo premijeru” podrška od vlasnika Vijesti, dokaz da ova Vlada radi na uništenju DF-a

Ova Vlada je prevara izborne volje građana, poručio je Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević komentarisao je podršku Željka Ivanovića zbog predloga premijera Zdravka Krivokapića za smjenu ministra Leposavića.

“BRAVO PREMIJERU podrška od centra antisrpske, antipravoslavne, antihrišćanske i anticrnogorske strukture u Crnoj Gori- vlasnika VIJESTI”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Medojević kaže da će možda sada svima postati jasno što je on tvrdio da je ova Vlada prevara izborne volje građana.

“Možda će danas, mnogim neupućenim i neinformisanim, pljuvačima i botovima sendvičarima ove nakazne Vlade nastale protivprirodnim bludom, biti jasnije zašto sam tvrdio da je ova:

Vlada prevara izborne volje građana i da je formirana od strane vlasnika Vijesti i NVO – NE DAMO CRNU GORU , kao rezervna Vlada DPS-a čiji su glavni zadaci- spašavanje DPS-a i uništenje DF-a”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
blenda
06.04.2021-13:07 13:07

Medo postade veci svetosavac od onih tzv
izvornih.Dje si zablenuo jadan,do juce niersi znao sto je ni dje je koja crkva,vrći se,tamo dje si bio,ovi iz DF znaju da im ne pripadas ali te trpe kao glasnogovornika.Pokaj se
i vrati se …dok nije kasno…

Racko
06.04.2021-14:16 14:16

Medo kao I uvijek. Pise kako njemu odgovara. Ivanovica uopste ne varim I ne citam njegove tekstove. Ptevarih se jer je bilo na portal nova. Zadnja recenica je bila da ovo nije njegova vlada ali I premijetru bravo na hrabrosti.

Anonimni
06.04.2021-16:04 16:04

Medo ne brini mozes slobodno da govoris o njima sta god oces rijec ti nece reci. ali kad crnogorac ili neko iz dpsa sd itd kaze nesto lose o medijskom gangu eto misko kesedzija i govedo sa tuzbama

Lux
06.04.2021-17:25 17:25

Jes sve anti a Vijesti vas dovele na vlast, 200 clanaka o najpopstenijem i potlacenom srbinu Batu Carevicu koji zaradjuje vise no svi u Budvi zajedno i izvjestavanje s litija iz minuta u minut ako je bilo 1000, 10000 ljkudi itd. Kad se sjetim da sam jednom glasao PZP kao gradjansku crnogorsku partiju a on iz frustracije stade priljepak cetnickom vojvodi.
Marko Milacic od ljubljenja cg zastave i kontakata sa Slavkom Perovicem do najveceg srbina, jadovi.

greskaskupstina
05.05.2021-23:49 23:49

Gresis Medo Skupstina je greska,jer ste prevarili glasace i narod…. mislis da su vas glasali da nam otmete crkve i groblja, naciju,istoriju,kulturu i privredu…. ajde ne se sali… vladate na prevari