Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Bilo bi lijepo da otac Gojko malo odmori glas

Perović je prošlog četvrtka u Baru političarima iz opozicije poručio da “ne uređuju litije i da ne iznose svoje predloge pred kamerama, već da, ako imaju šta da kažu, dođu na jedan od skupova”

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević, preko društvene mreže Facebook, poručio je rektoru Cetinjske bogoslovije, Gojku Peroviću, da “malo da odmori glas i skoncentriše se prema DPS-u”, nakon što je Perović nedavno poručio političarima opozicije da ne uređuju litije, prenosi CdM.

Nebojša Medojević

Perović je prošlog četvrtka u Baru političarima iz opozicije poručio da “ne uređuju litije i da ne iznose svoje predloge pred kamerama, već da, ako imaju šta da kažu, dođu na jedan od skupova”.

Medojević mu je na to odgovorio da svako treba da radi svoj posao.

“Crkva svoj. Mi svoj. Mi njima ne dijelimo lekcije, pa bi bilo lijepo i da otac Gojko malo odmori glas i skoncentriše se prema DPS. To su neprijatelji Crkve i satanisti”, napisao je Medojević u prepisci na društvenoj mreži Facebook.

Prošle sedmice se povodom litija oglasio i lider NSD Andrija Mandić.

“Srpska pravoslavna crkva je organizovala litije i molebane i prilagodila otpor kako crkva misli da se suprotsavi jednoj pljački, poručio je lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Mandić, govoreći prošle sedmice o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, u emisiji Fokus na TV O2. Takođe, istakao je da “vjerujući narod treba da saopšti do kada će da čeka da se ovaj Zakon povuče”.

Na pitanje šta posle tog datuma, Mandić poručuje da, ukoliko Zakon ne bude povučen, treba da se svi okupe u Podgorici i da se ne razilaze dok se Zakon ne stavi van snage.

“Ne mislimo da vlast ne treba osvajati sa ulice. Mi sa ulice tražimo da vlast ovaj Zakon koji otima imovinu SPC, stavi van snage, a na izborima ćemo vidjeti ko će biti vlast”, istakao je Mandić.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve