Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Medojević: Abazović još nije odgovorio ko je narko klanu dojavio informacije o zaplijeni tone i po kokaina

Prema riječima Medojevića, Abazović je i lično, pogurao odluke Vlade kojima se ''podstiče i intezivira šverc cigareta preko Luke Bar''

Dritan Abazović je imao informacije od međunarodnih partnera za akciju zaplijene 1500 kilograma kokaina u pošiljci banana. Neko je tu informaciju proslijedio narko kartelu iz Crne Gore i tako spasio hapšenja najmanje 50 vođa i članova narko kartela čija je roba bila, kazao je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

“Ja osnovano sumnjam da je Dritan lično dostavio narko kartelu tu informaciju. I da mu kartel za tu veoma vrijednu informaciju nije ostao dužan”, jasan je lider Pokreta za promjene (PZP).

Prema riječima Medojevića, Abazović je i lično, pogurao odluke Vlade kojima se “podstiče i intezivira šverc cigareta preko Luke Bar”.

“I za takve odluke šverceri cigareta mu nijesu ostali dužni! Izgleda da je Dritanu i njegovim nalogodavcima iz Vijesti, novac od droge i cigareta važniji od EU i NATO”, ocijenio je Medojević.

Pa poručio sljedeće.

“Ključna logistička ekipa za koaliciju URE i DPS je okupljena oko Atlantskog saveza u Crnoj Gori koga vodi saradnik ANB-a Savo Kentera. Milica Pejanović-Đurišić, Ranko Krivokapić i Željko Ivanović”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve