Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medijski tim: Krivokapić nije nagovještavao nove izbore ni u jednom trenutku

Medijski tim mandatara i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića demantovao je pisanje portala Nova.rs da je on bliži odluci da prekine razgovore o postizbornoj koaliciji, nego da popusti pod pritiscima i ne formira ekspertsku Vladu

Medijski tim mandatara i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića demantovao je pisanje portala Nova.rs da je on bliži odluci da prekine razgovore o postizbornoj koaliciji, nego da popusti pod pritiscima i ne formira ekspertsku Vladu. Ističu da mandatar ni u jednom trenutku nije nagovještavao nove izbore kao mogućnost, jer ne postoji nimalo sumnje da će pregovori dovesti do onog što su građani čekali proteklih 30 godina – formiranje prve demokratske vlade Crne Gore.

Krivokapić

“Navodi u tekstu koji se juče pojavio na portalu Nova.rs nisu mogli da poteknu iz ”kabineta mandatara”, jer takav kabinet ni u formalnom, a ni u suštinskom smislu ne postoji. Takođe, nisu mogli da poteknu ni iz najbližeg okruženja mandatara, jer se radi o konstrukcijama koje u ključnim stavkama ne odgovaraju činjenicama i trenutnom stanju pregovora. Izvor ne može biti bilo ko iz pregovaračkog tima profesora Кrivokapića, već se radi o proizvoljnim i vrlo zlonamjernim konstrukcijama smišljenim da se ostvare nečiji politički ciljevi”, navodi se u reagovanju Krivokapićevog medijskog tima.

Podsjećamo, Nova.rs je juče objavila da joj je izvor blizak Krivokapićevom kabinetu saopštio da lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić Milan Knežević, zajedno sa predsjednikom Pokreta za promjene Nebojšom Medojevićem, koče formiranje nove Vlade, jer po svaku cijenu žele da budu njen dio, te da je Krivokapić blizu odluke da ode na nove izbore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve