Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

”MEDIJSKI GANG” IZNAD ZAKONA Za novu vlast, Milivoja i SDT neki su ”jednakiji” od drugih

Prema evidenciji ekatastra Uprave za nekretnine, može se vidjeti da Perović dijeli po pola vlasništvo sa izvjesnim Aleksandrom Gazivodom nad stambeno-poslovnom zgradom na parceli od 150 metara kvadratnih. Podaci o teretima i ograničenjima jasno ukazuju da ni poslovni ni stambeni prostor nemaju građevinsku dozvolu, što bi značilo da su nelegalno sagrađeni. Možda se na kraju čudo i dogodi, pa u režimskim Vijestima pročitamo kako Abazović likuje zbog hapšenja Perovića i pozdravlja Katnića riječima ''sve se može kad se hoće''.

Nova izdajničko-teokratska vlada na čelu sa Zdravkom Podoljubom Krivokapićem u nepuna dva mjeseca svog rada dokazala je da je ogrezla u nepotizmu, partijskom zapošljavanju, licemerju i subverzivnim radnjama umjerenim na podrivanje temelja same države.

Od kada je formirana nova Vlada, a na mjesto potpredsjednika došao Dritan Abazović, gotovo svakodnevno slušamo priču kako svi građani moraju biti jednaki pred zakonom, kao i da nema nedodirljivih. Da je ovo samo jedan od demagoških trikova nove licemjerne vlade pokazuje i slučaj Mila Perovića, brata jednog od vlasnika medijskog koncerna Vijesti Miška Perovića, koji važi za pokrovitelja GP URA i jednog od glavnih nalogodavaca nove vlasti.

Milo Perović, ima nelegalni objekat u tivatskom naselju Bogišići. Prema evidenciji ekatastra Uprave za nekretnine, može se vidjeti da Perović dijeli po pola vlasništvo sa izvjesnim Aleksandrom Gazivodom nad stambeno-poslovnom zgradom na parceli od 150 metara kvadratnih.

FOTO: screenshot/UZN

U pitanju je objekat koji se sastoji od dva sprata – suterena i prizemlja.

Suteren veličine 126 metara kvadratnih, koristi se kao poslovni prostor i ima četiri sobe. U prizemlju, koje se vodi kao stambeni prostor, su dva jednosobna stana veličine 56 kvadratnih metara.

FOTO: screenshot/UZN

Prema podacima o teretima i ograničenjima jasno stoji da ni poslovni ni stambeni prostor čiji su vlasnici Perović i Gazivoda, nemaju građevinsku dozvolu, što bi značilo da su nelegalno sagrađeni.

FOTO: screenshot/UZN

Međutim, nelegalna gradnja na 155 kvadratnih metara nije bila dovoljna, pa su ”pozajmili” i nešto od susjedne državne parcele. Naime, pored Perovićeve parcele nalazi se druga od 268 kvadratnih metara, koja je u vlasništvu države. Perović je uzurpirao i dio državne svojine, jer je, prema katastarskim podacima, zabilježena izgradnja objekta na tuđem zemljištu u površini od 16 metara kvadratnih.

FOTO: screenshot/UZN
FOTO: screenshot/UZN

Licemerje isljednika Milivoje

Pitanje je kako su ovi podaci promakli državnim organima, s obzirom na nedavne akcije SDT-a i hapšenja, ili se pak ”jednakost” u koju se Abazović zaklinje, ne odnosi  na njegove mentore iz Vijesti.

Da podsjetimo, direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević u pritvoru je od 30 dana nakon što je uhapšen po nalogu SDT-a zbog sumnje da je nelegalno, uz pomoć načelnice Područne jedinice UZN Tivat Ane Lakićević, upisao u katastar kuću  u tivatskom naselju Bogišići. Hapšen je i sin direktora UZN, Danko Kovačević na čije je ime upisana sporna kuća.

Samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić: “Ja sam hrišćanin više stotina godina, mogao bih biti i papa”, “Zamislite da svi počnu da košarku igraju rukama”, “Može biti ova kriminalna organizacija, a može ispanuti i falsifikovanje isprave ili u pokušaju”, “Pošto sam ja uvijek spreman ne znači da vas prisluškujem, mada imam pravo da gledam na daljinu – znate ono Lovćenski Tajnovidac, pa mogu da vidim šta hoćete”

Ovakvo postupanje ne treba da čudi s obzirom da je čelnik SDT-a Milivoje Katnić, odavno poznat po dvostrukim aršinima kao i tendencijama da hapsi sve one koje smatra nepodobnima, dok “podobne” zaobilazi u širokom luku. Katnić se očigledno drži one Orvelovske maksime „Svi su jednaki, samo su neki jednakiji od drugih.“

Takođe treba podsjetiti da je Dritan Abazović pozdravio odluku SDT-a nakon hapšenja Kovačevića, a glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić “pohvalio potpredsjednika Vlade rekavši da vjeruje da je častan čovjek, kao i da im je on pružio bezrezervnu podršku”.

U pružanje bezrezervne podrške za obračun sa neistomišeljnicima ne sumnjamo.

Potporni stubovi nove vlasti: Suvlasnik Vijesti Miodrag Miško Perović nedodirljiv, Dritan Abazović naređuje hapšenja, Gojko Perović vrši duhovno-nacionalnu indoktrinaciju preko koncerna Vijesti

Paradoksalno je i da je direktor UZN uhapšen po prijavi Aleksandra Gazivode, sa kojim je Kovačević takođe ušao u posao izgradnje kuće u Tivtu. Da li se radi o istom Gazivodi koji ima nelegalan objekat zajedno sa Milom Perovićem ili je u pitanju koincidencija, ostaje nerazjašnjeno.

Šovinista Perović

Milo Perović, brat medijskog tajkuna Miška Perovića, takođe je poznat policiji. Perović je u Delti 15. novembra 2018. godine  više puta nasrtao na novinara Šekija Radončića i vrijeđao ga grubo na nacionalnoj osnovi.

Perović napada Radončića u Delti

Perović je uz salvu prijetnji Radončiću poručio – ”Turčine, šta ces ti ovdje, zar ti nijesi prešao u Turke, imaš li crnogorsku ličnu kartu.” Kasnije se pravdao da ga je Radončić isprovocirao, jer piše o njegovom bratu, danas perjanici režimskog medija.

Možda se na kraju čudo i dogodi, pa u režimskim Vijestima pročitamo kako Abazović likuje zbog hapšenja Perovića i pozdravlja Katnića riječima ”sve se može kad se hoće”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
19.01.2021-15:49 15:49

A kakve su ove tri b…… na prvoj slici,a taj brat Perovica je izgleda isto g…..ovno kao braco krivousti,a tek pop s…. iz Cuca Gojko Perovic cetnicina koji boba ne valja.