Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Medenica: Nikad više 30.08.2020, ni u teoriji!

Lokalni izbori u ove tri opštine, a i oni koji slijede u prvoj polovini sljedeće godine, će im otvoriti oči i pokazati da su zauvijek izgubili kompas koji ni do sada baš nijesu imali u rukama

Piše: Obren Medenica, (preuzeto s Fejsbuk profila)

Ni 15 mjeseci poslije izbora “pobjednici” još ne znaju niti se mogu dogovoriti kako treba da izgleda vlada, ko u nju može a ko ne.

Jedan eksperiment je potpuno propao, sad traže sljedeći, i tako vrijeme prolazi. A što više vrijeme prolazi ovi “pobjednici” sve manje šanse imaju na sljedećim izborima. Ako kakvim čudom izdrže i uspiju da ih odgode do 2024. godine, do tada će mnogi konstituenti ove većine nestati, a oni koji prežive biće jedva živi.

Ono što je najgore, po njih, je to što ne shvataju da svaki dan odlaganja izbora znači samo njima gore. Opoziciji ovo savršeno odgovara, svakoj stranci sa te strane rejting je skočio i svakim danom sve više ljudi uviđa da je ono prije, kako god bilo, bilo zlatno doba i demokratije i ekonomije, i svega ostalog u odnosu na sunovrat koji živimo od 30.08.2020.

Lokalni izbori u ove tri opštine, a i oni koji slijede u prvoj polovini sljedeće godine, će im otvoriti oči i pokazati da su zauvijek izgubili kompas koji ni do sada baš nijesu imali u rukama.

Nikad više 30. 08. 2020.

Nikad, ni u teoriji !

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
26.11.2021-14:06 14:06

VAZDA SJAJNI GOSPODIN MEDENICA!