Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mašković: Demokrate i URA što prije da uklone plakate, štetno je po životnu sredinu

Demokrate, a prije svih URA nam ovakvim ponašnjem jasno ukazuju na očiglednu neosviještenost i nebrigu za očuvanje životne sredine

Koalacija “Hrabro se broji” (Demokrate i URA) na čijoj su listi i dva zamjenika gradonačelnice Glavnog grada “ukrasili” su Podgoricu svojim predizbornim plakatima, saopštio je šef Kluba odobrnika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Kako je naveo, iako bi se očekivalo da političke partije, posebno one koje se predstavljaju kao zeleni pokret, vode računa o zaštiti životne sredine – događa se upravo suprotno.

“Demokrate, a prije svih URA nam ovakvim ponašnjem jasno ukazuju na očiglednu neosviještenost i nebrigu za očuvanje životne sredine. Sa druge strane, shvatamo da se zelenim politikama bave isključivo kada je to u njihovim partijskom, odnosno koalicionom interesu”, smatra Mašković.

Na kraju će, ocjenjuje, ove plakate morati da uklanjaju pripadnici službi Glavnog grada koji i onako dovoljno posla.

“Zato pozivam koaliciju “Hrabro se broji” da čim prije uklone sve svoje plakate sa ovih javnih površina, jer je njihovo prisustvo ne samo neetično, nego i štetno za našu životnu okolinu”, zaključuje Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve