Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović: U moru gnusnih laži Konatara ova je jedna od najgorih

Martinović ističe da je u moru gnusnih i ogavnih laži ovog poslanika ova, kako je rekao, jedna od najgorih.

Miloš Konatar nastavlja u svom primitivnom stilu crtanja meta. To je i njegov primarni zadatak, a to je potvrdila i sjednica Odbora na kojoj je pokušao da najuvredljivijim izrazima izazove moju reakciju, ali, na njegovu žalost, neuspješno, poručio je poslanik Demokrata Vladimir Martinović reagujući na navode poslanika URA-e Konatara da iza sajta “izdaja.me stoje Aleksa Bečić, Boris Bogdanović, Milojko Spajić, Jakov Milatović i Zdravko Krivokapić”. Poslanik Demokrata rekao je da je “u moru gnusnih laži Konatara “ova jedna od najgorih.

“Ovaj provokator i sijač laži nastavlja sa širenjem mržnje i neistina, uostalom – kao što bi svako ko je odlučio da zbog 21 miliona izda građane”, dodaje on.

Martinović ističe da je “u moru gnusnih i ogavnih laži ovog poslanika” ova, kako je rekao, jedna od najgorih.

“Evo, pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je ovo kreirano od strane Demokrata, te da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici. Naravno, od njega ne očekujemo istovjetnu ponudu, jer je čovjek koji je na godišnjici velike narodne pobjede, prije samo par mjeseci, obećao da neće rušiti Vladu sa DPS-om. Dakle, svaka mu je istina kao i ova. Zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim drugovima, upisao se u knjigu sijača lažnih vijesti i dokazanih obmanjivača javnosti”, zaključuje Martinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
24.01.2022-17:23 17:23

POBJESNJELIH  SESELJEVSKIH I SPAHOVIH CETNICKIH DEMOKRATA OSLOBADJAMO CRNU GORU MARTINOVICU PA POLUDJELI STE STO CEMO VAS  POCERAT NA SMECE !! DEMOKRATE JE ZLO KOJE NIJE VIDJENO U NOVIJE VRIJEME SMECARI NACIONALISTICKI !!!Proteste širom zemlje, ORGANIZUJU vijore se srpske trobojke i Cetnicke kokarde U Berane smo vidjeli sa KOKARDOM na glave sa izdajnickim splacinama ALBINA CEMANA-KOLIC DZENAN -Koprivica zajedno na protest kuvaju plan za URA! Poruka od gradjana CG Abazovicu imas podrsku samo naprijed URA i da ove smecare Cetnicke poceramo na smetliste dje im je mjesto!

Anon
24.01.2022-19:06 19:06

E mali moj Martinoviću. Mali si ti šraf u DemoNkratskoj mašineriji, imaš potpuno pravo da demantuješ to što je Konatar rekao jer te namjerno nijesu ni informisali o svim akcijama dva glavna drugara. Tvoje je da sjediš na ulazu i laješ ako neko naiđe.

COL
24.01.2022-22:10 22:10

Ogavnog li lika mislim kad bi bile otvorene liste da bi i Marko Milačić ima više glasova od njega…