Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović sa ambasadorom Poljske: Intenzivirati bilateralnu saradnju u oblasti turizma

Martinović je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istako da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU

Ambasador Poljske u Crnoj Gori Artur Dmohovski boravio je danas u zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin i tom prilikom se sastao sa predsjednikom te opštine Vladimirom Martinovićem.

“Dmohovski se zahvalio na gostoprimstvu, ističući da se nada da će se bilatetalna saradnja intezivirati prije svega u oblasti turizma kako bi poljske turiste povezali sa Kolašinom koji predstavlja centar kako zimskog tako i ljetnjeg turizma na sjeveru Crne Gore. U tom cilju veoma važno je jako transportno i infrastrukturno povezivanje CG sa Polsjkom i proširenje EU”, saopšteno je z Kabineta predsjednika Opštine Kolašin.

Martinović je izrazio zadovoljstvo posjetom ambasadora i istako da je lokalna uprava na čijem je čelu otvorena za saradnju kako sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori tako i sa svim drugim ambasadama članica EU.

“Istakao je i da lokalna uprava radi na rješavanju brojnih infrastrukturnih problema jer cilj ove lokalne uprave je da Kolašin postane prepoznatljiv evropski grad kako svojim izgledom tako i sadržajima koje pruža gostima”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve