Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović: Politički marketing ne može da sakrije Mandićevu novu prevaru

Andrija Mandić, predvodnik onih koji se nude da budu budućnost Crne Gore, izjavio je da će ekonomskim znanjem i umijećem “vratiti Crnu Goru njenim građanima”?! Od svih Mandićevih “ekonomskih” vještina, u praksi smo se jedino uvjerili da kad svoju državu pokuša da izda, iznese na berzu, proda i isporuči, onda za to traži kaparu, poručio je Momčilo Mošo Martinović, kandidat za poslanika sa liste „Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“

Andrija Mandić, predvodnik onih koji se nude da budu budućnost Crne Gore, izjavio je da će ekonomskim znanjem i umijećem “vratiti Crnu Goru njenim građanima”?! Od svih Mandićevih “ekonomskih” vještina, u praksi smo se jedino uvjerili da kad svoju državu pokuša da izda, iznese na berzu, proda i isporuči, onda za to traži kaparu, poručio je Momčilo Mošo Martinović, kandidat za poslanika sa liste „Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“.

Martinović

“Nakon svega, njegov ekonomski tim, na čelu sa Nebojšom Medojevićem, uloži svo znanje i umijeće da dolare konvertuje u eure. I tu se završava sva vještina Mandićevih “ljudi za budućnost”. Istih onih koji su molili strane investitore da ne ulažu u Crnu Goru, isti oni koji nikad ništa, za trideset godina na političkoj sceni nisu izgradili, ali su zato svaki put, poput nekih “palikuća” pokušavali da unište ono što je napravljeno, ne bi li nekako Crnu Goru doveli u poziciju ekonomski zavisne i nesposobne države”, naveo je Martinović.

Zato su, ističe on, uzalud bačene pare na preskupe oglase, kojima Mandićevi stratezi i gazde, pokušavaju da potčinjavanje Crne Gore i njenu prodaju, zamaskiraju naivnom pričom o ekonomskom prosperitetu koji će građanima donijeti tim avanturista i gubitnika poput Nebojše Medojevića, Marka Milačića i sličnih.

“Jasno je da ne postoji “politički marketing” koji može da sakrije ovu najnoviju prevaru”, naveo je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve