Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Martinović: Izdajnik nikad nije bio pobjednik, a Bečić će uvijek pobjeđivati

GP URA će ''tek vidjeti da su izgubili bez obzira na to gdje će biti Bečić''

Poslanik Demokratske Crne Gore, Vladimir Martinović kazao je, nakon što je sinoć u parlamentu razriješen Aleksa Bečić sa funkcije predsjednika Skupštine, da će GP URA “tek vidjeti da su izgubili bez obzira na to gdje će biti Bečić”.

“”Ako Bečić ostane na čelu Skupštine – nema manjinske vlade i mi smo izgubili. To je to”, rezignirano rekoše iz posrnulog pokreta. Tek će vidjeti da su izgubili bez obzira na to gdje će biti ovaj čovjek. Izdajnik nikad nije bio pobjednik. A Bečić će uvijek pobjeđivati. Znam čovjeka”, naveo je Martinović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JamesBond007
08.02.2022-13:02 13:02

Tacno je, izdajnik nikad nece biti pobjednik! A vi iz Demokrate ostat ce te zauvijek upisani kao najveci izdajnici CG! Prodali i predali, ste crnogorske svetinje tudjoj okupatorskoj crkvi! Vas Momo Koprivica je bio najzesci saradnik svetosavske crkve od bilo kojeg polticara iz DF! A Aleksa Becic omogucio na nelegalnoj sjednici u mraku noci, onako podlo sa smijehom, te tako predao sve CG svetinje i bogatstvo u ruke svetosavskoj okupatorskoj crkvi i drzavi Srbiji de facto! Doduse, to se nikad nece oprostiti ni Dritanu, svakako! Svi koji ste bili u toj vladi do 4.2. ostacete zapisani kao najveci izdajnici CG… Pročitaj više »

Pi
08.02.2022-14:21 14:21

Od juce vas je krenulo sa pobjedama samo naprijed.